Follow by Email

mandag den 9. december 2013

KBH, hovsa'erne.

Var i Kbh. i weekenden. Med C og unger og et vennepar.

Boede sgu da på hotæl. ( Vi bruger kun én bestemt hotelkæde. C sparer points op løbende, så vi for det meste får opholdet for en slik og nogle gange helt gratis. Det er sådan en feature ved C man kun kan holde af <3 ...   )

Vi tager lige minusserne først, så er de overstået:

1. Skulle med bus lørdag ind til Rådhuspladsen (vi boede i nærheden af Fisketorvet). Daniel, der normalerweise er i HIMLEN når han sidder i noget der bevæger sig, valgte denne gang at gå i fuldstændig kortslutning og hylede og skreg som om det var spøgelsestoget i Tivoli vi havde proppet ham ind i. Hvorfor jeg:

2. Glemte taske i bus ved afstigning. Med bl.a. C.s ipad i. Jeg kom i tanker om det da vi stod 50 meter nede af Strøget. Spurtede tilbage og fagtede vildt til bus og nåede op i den. Desværre ikke den rigtige bus (der kører åbenbart flere ens busser rundt i indre by. Fandme meget at forholde sig til for os fra provinsen). Traskede slukøret tilbage til den halvfrysende flok. Følte mig kun en lille smule udstødt da jeg så C.s ansigtsudtryk (og samlede kropsholdning).

3: Havde givet Daniel for kolde støvler på og for tynde vanter. Ikke smart når han ikke er til at hive op af klapvogn og gå lidt rundt ....selvom jeg godt forstår ham. Sort af mennesker så jeg gad også godt sidde lidt afskærmet og blive transporteret af en voksen. Bliver jo fandme overstimuleret af al virakken som det er svært at sende overbærende tanker til når Virak bliver VED med at være der over det hele foran snuden på provinspigen. NÅ men havnede naturligvis i Magasin (og ikke i en butik med menneskelige priser - næh, jeg vadede lige forbi H&M) da jeg endelig havde besluttet at gøre noget akut ved drengs frosne fødder og fingre. Kom ud fra Magasin flere millioner kr. fattigere selvom jeg KUN havde købt vinterstøvler med acceptabelt foer og luffer i et mærke der normalt koster flere tusinde men i Magasin flere titusinde. Godt scoret Dorte.

3: Kom til at gå ind i Disney Store på Strøget med Lille Selvkørende. Aldrig været der før. Stod pludselig i fortryllende univers. Vi skulle ikke HAVE noget. Kom ud med den mest bedårende Rapunzel barbieagtige dukke, bare lidt større, lidt mere indtagende og med mere menneskeligt ansigt. Og langt, langt, langt, langt, langt lyst og blødt hår. Efter at Selvkørende havde sovet med den en nat havde den morgenhår. Gider ikke vågne op kl. 6 og bedt om at børste12 km filtret dukkehår ud. Godt scoret Dorte.

Nå det var vist det. Venter med plusserne til senere. Har kalenderdekoration der stadig ikke har lavet sig selv.

  Happy 9. december.4 kommentarer:

 1. Årh, mand! Kbh ER altså også forvirrende. Selv for os, der har boet i den i 12 år. Har nu boet et enkelt år i provinsen, og ville helt klart have lavet de samme fodfejl som dig. Bortset fra den med Magasin. Psykopatpriser, de holder sig dér, mand.

  Fik du tasken (og iPad'en) igen?

  SvarSlet
 2. Åh nej da, håber du har fået tasken tilbage. Magasin er altså kun for rige mennesker - havde en gang for maaaaaaaaaaaaaaaaaaange år siden et Magasinkort, det var en fejl!

  SvarSlet
 3. Er du sindssyg, mand, jeg arbejder på Strøget, men sniger mig altid ind af bagindgangen. Ville ALDRIG kunne overskue Strøget MED børn! Thumbs up og et klap på skulderen - jeg ville også have glemt den taske.

  SvarSlet
 4. Taske og ipad-fortsættelse i næste indlæg... ;-)

  SvarSlet