Follow by Email

fredag den 17. oktober 2014

Værste hvide løgn evarrrrrr!!!

Var i København igår med nole damer. Hele dagen og det var skide hyggeligt.


Men inden jeg var i København kom jeg til at sige til Den Lille Selvkørende jeg også skulle i Tivoli.

(indsæt hoved med kæmpe hammer lige oppe over)

Ja. Det er sådan noget crap man kommer til at lukke ud engang imellem når børnecensuren inde i knolden er taget hen hvor peberet gror.

Bagefter (ca. et halvt sekund, for at være nogenlunde præcis) kom jeg til at tilføje forlystelserne vist nok var lukkede derinde så det var kun noget kedelig udstilling vi skulle se. Mig og de andre damer.

Det var de så ikke. Altså lukkede. Til gengæld mødte vi en dreng fra Selvkørendes børnehave derinde. Som hun også går til fodbold med om lørdagen. Som er imorgen. Og hans storesøster på 7, som også spiller lidt med til fodbold. Og deres forældre. Som kunne fortælle det var første gang deres børn var i Tivoli.

Bare så Karma kan være 110% sikker på mit barn snart får at vide fra MINDST et andet barn at hendes mor har løjet noget så fælt.

Skide tak.

I ventetiden (fra løgn til Payback-Time) må jeg trøste mig med barnets begejstring over hjembragt heksehat og halloween-lommelygter.....


Tak, den er bare i vinkel, mor!
 
 
 
 


Yay! Lygter med fimrehår.
 
 
Yay! Tændte lygter med fimrehår.


2 kommentarer:

  1. Hvordan er det gået efter du kom hjem?? :) Tror vi alle har rodet rundt i noget med hvide løgne m.m. jeg har i hvert fald :/ Får vi en opfølgning på din? :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi tog til travløb istedet for fodbold *LOL* ;-D

      Slet