Follow by Email

fredag den 5. december 2014

Ligner åbenbart Katrine Lille-Nørd på morgen-speed.

Imorges syntes Den lille Selvkørende det var på tide at stå op og komme igang kl. 5.

Jeg var uenig og iøvrigt kunne jeg ikke tage hende alvorligt for jeg troede til en start det var noget jeg drømte. Prøvede at få hende til at snakke flamsk og var tæt på at se om vi begge kunne flyve. Bare for at være sikker på at jeg først ville vågne rigtigt om 2 en halv time.

Landede tungt henne i virkeligheden og svømmende blik mødte eddike rolling der ikke var blevet imødekommet (men som lignede en der alligevel godt kunne finde på at bande på flamsk). Og som mente vi skulle bygge en hule. Udaf 2 stole, et sengegærde, 38 tæpper og en uoverskuelig mængde tøjklemmer.

Prøv at overtale sådan en lille morgengalning til at lægge sig ned og putte-sove igen, siger jeg. Så naturligvis møvede jeg mig ned på gulvet og gik igang.

..............

2 en halv time (og 1000 døsige svar på barnets snik-snak derinde fra tæpperne) senere var tågerne ved at lette i mor-knolden og jeg stod i 8 sekunder helt stille med et krus koffein. På det niende sekund blev jeg overfaldet bagfra af noget drenge-væsen.


 
 
Helt ærligt. Gider nogen fortælle mine børn at de har forvekslet mig med Katrine fra Lille Nørd? Og at de gerne må forveksle om igen.

2 kommentarer:

 1. Tihi.
  Du vil længes efter denne tid, når de om ikke ret mange år bliver monsterdøgnsovende teenagere.....
  Jeg fik forresten lært mine at det var OK at de selv startede dagen med en portion havregryn.
  Jeg ville hellere have oprydningen bagefter end blive vækket kl. DYNE!

  SvarSlet
  Svar
  1. Okay, Krage.... ..... ...... Nej. Jeg kan ikke rigtig visualisere det scenarium du der taler om. It's all blank.

   Slet