Follow by Email

fredag den 23. januar 2015

Om lidt. Bli'r her stille (og røvkedeligt).

HmmmmmmmmMMMMMM!!


Der er noget med Den lille Selvkørende skal starte i skole om få måneder.


Der er også noget med jeg har skrevet om hende sårn et par gange herinde gennem de sidste 4-5 år.


Måske med nogle illustrationer også.


Måske også med nogle illustrationer hun ikke lige vil vælge nogle af som profilbillede på sin egen facebookprofil. Hvis vi virkelig SKAL være så fremsynede.


Måske har jeg tilmed skrevet noget hun ikke gider citere i en skolestil hun skal skrive om et par år (selvom jeg ikke kan komme i tanker om hvad det skulle være).


Måske har jeg også lyttet lidt til Lola (det Braldrende Belærende Ballon-hoved, som jeg plejer at være irriterende enig med på en rætti rætti irriterende måde) på det seneste.


Måske skulle jeg bare prøve at forebygge en fremtidig 6-7-årig, der ringer til Børnetelefonen og melder sin mor for Omsorgssvigt ved f.eks. at have lavet denne tegning til bloggen engang:


 
 
Jep. Forebygge. Nok meget klogt træk dér, fru Mor til frøken Selvstændigt Væsen med Mange Stærke Meninger og hvordan Verden bør Behandle Hende.
 
 
Såååå slut med at skrive og tegne om det kære væsen.
 
 
Pis osse. Man må sgudda heller aldrig noget der er sjovt her i samfundet (vælter spillebrikker ned fra bord og går hen og står på hovedet op ad dør skrider ud og ryger!!).
 
 

 
 

4 kommentarer:

 1. ja, hvad må vi forældre snart når vi ikke må blogge om vores børn. jeg har sgu ikke andet at fortælle om. Nå men så må der skrives om bagning eller sådan noget, ik'? Go' weekend:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg heller ikke :-D ..... Bagning, ja. Helt sikkert. Eller et tema om familieforsikringer. Så skal jeg bare tegne nogle papirbunker. Det bliver det rene eventyr! ;)

   Slet
 2. Alt med måde.
  Vores unger er så vant til at blive 'hængt ud' alle vegne, at de vil føle sig snydt hvis der pludselig bliver helt tavst omkring dem.
  Lola har da ret, noget af vejen. Set fra hendes (og vi andre nu-voksnes) vinkel.
  Men at forestille sig en fremtidig statsminister der ikke har været pralet af på nettet af hans stolte forældre osv er urealistisk.
  Verden er i forandring, og det vil den blive ved med.

  Og forresten vil jeg savne dine dejlige beretninger om dine unger, hvis de helt forsvinder.
  Så skriv endelig videre, du gode mor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Giver dig helt ret, Krage. De andre unger er jo også blevet præsenteret af deres forældre på de sociale medier. Jeg vil bare gerne undgå Den lille Selvkørende på nogen måde skulle føle sig ramt ude i fremtiden. Så jeg nedtoner bare omtalen af hende - og illustrationerne. Fra nu af ;-)

   Slet