Follow by Email

onsdag den 29. august 2012

Jeg skulle bare lige...

...ind og snuse lidt rundt i nogle netbutikker efter en gave til drengen nu hvor pigen snart fylder år (forvirrede? Nej I har sikkert fattet at vi er nogle af de svage & eftergivende forældre, der ikke kan finde ud af at fortælle den der ikke har fødselsdag at der kun falder gaver af til den der HAR fødselsdag).

Bare en lille bitte ting. Til en tyver. Eller 50 kr. hvis det ikke er på tilbud (....kan I også godt fornemme de gode intentioner kuldsejle om lidt?).

Så vælger skæbnen at lade mig falde over www.abcleg.dk (- elsker skæbnen. Man fraskrives ethvert ansvar for egne tossede handlinger).

Jeg rystes. Over at jeg aldrig før er stødt på denne syndflod af begavet legetøj rettet mest/meget/især mod børn med særlige behov/forsinket udvikling!!!!

Jeg ved ikke hvad jeg mere skal sige.... kun at de - as we speak - må være gået igang med at kalde ekstra mandskab ind i butikken for at klargøre min ordre.


4 kommentarer:

 1. Frygteligt, så dyrt det kan være at have internet.
  Jeg kan blive helt glad over at mit "specialbarn" er voksen og hjemfaren. Ellers havde de ikke kunnet kalde personale nok ind!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan være ret usundt for husholdningspengene at gå på nettet.... Ved du hvad? Min søn ønsker sig KUN ting fra abcleg de næste 5 år til jul og fødselsdage....;o)

   Slet
 2. Kender kun alt for godt 'bare lige'. Sidst handlede 'bare lige' om at bringe forsendelsesgebyret ned, sådan relativt set, hvorfor der altså måtte købes mere. Hehe, jeg ved det godt, smaddersmart var det nok ikke ;-)

  Men ellers, tillykke med, at du har fundet en hjemmeside med gode ting til sin søn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahahahaha! Den falder jeg også i med. Tjekker indkøbskurv. Tjekker handelsbetingelser. Opdager jeg bare lige skal købe for 150,- mere for at få fri fragt. GAAAAAH!

   Slet