Follow by Email

tirsdag den 9. april 2013

Der berettes....

Shit.

Min dreng er begyndt at fortælle om noget han har oplevet. Lige fra den ene dag til den anden. Med hele kroppen og han stammer af bar iver for at få det sagt der skal siges.

"Og og og og og, og så...."

Det er simpelthen så sødt. Jamen jeg dør.

Jeg kan bare kun forstå 1/3 (på en god dag) af det han snakker om. Fordi hans udtale halter en smule bagefter (lav muskeltonus, sen udvikling osv.). Og det her "Jeg fortæller lige mor den samme lille historie på ca. 5 sætninger henover en halvanden times tid" tager sgu pippet fra mig. For jeg VIL forstå hvad det er han har oplevet. Sidder og stirrer betaget på knægten og med ører så store som strandtelte for at opsnappe ordene i hans ret vokal-prægede talestrøm. Har indtil videre udledt af hans seneste beretning at det er noget med chokolade, Jonathan (fra børnehaven), gåtur, bus, tog, kage, is og farmor der blev glad.

Nogen der gider strikke den totale sammenhæng sammen for mig?

Hilsen mor til den skønneste dreng i verden.6 kommentarer:

 1. Haha hvor kært! Jeg "liker" lige det her indlæg ^^

  SvarSlet
  Svar
  1. :-)) Ja gør det - så kan det være der er en eller anden der læser det og kan skære ud i pap for mig hvad knægten har oplevet;-).....

   Slet
 2. Skønt:-) Er sikker på, at du nok skal få strikket en sammenhæng sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt med nogen der tror på ens evner... ;-)

   Slet
 3. Der er sjældent rigtig stor sammenhæng at finde, andet end at der var is og tur og farmor blev glad. Tror ofte også, i hvert fald hos min søn, at begejstringen fjerner overblik og egentlig også lysten til detaljer. Det var bare godt, ok mor?! Tillykke med ordene, resten er ligemeget. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. I know. Han var lykkelig over at fortælle det til lyttende mor. Jeg ville bare gerne forstå så jeg med flere præcise ord kunne bekræfte ham lidt mere i sine oplevelser:-)

   Slet