Follow by Email

tirsdag den 23. april 2013

Fumler Med Farver

Kan.Bare.Ikke.Findeudafatkøbetøjdertilnærmelsesvismatcher (til den Lille Selvkørende).

Det burde ellers være let nok: Lyserød, lilla, rød. Og en lillebitte klat blå, grøn eller orange hvis vi en sjælden gang vover os udenfor de (af tøsen) fastsatte regler for farver på beklædning.

Jeg ved godt jeg har sagt det før. Men så siger jeg det det da også igen, for hyggens skyld: Er I klar over hvor sygeligt mange nuancer lyserød, lilla og rød der findes? Og hvor Anne-Marie Helger-uheldigt (eller Jytte Abildstrømsk) man kan komme til at kombinere disse?

Og desuden er pigebarnet pludselig gået bort fra strømpebuks-nederdel-kombi (som hun ellers har sværget til i flere måneder) og vil KUN have bukser på. Men natürlich ikke cowboy-slagsen (selvom vi har arvet/fået en milliard forskellige af den slags blå vidundere, som ALLE farver passer til). Næh det skal være lyserøde eller lilla eller røde, bum. Og helst med så mange blomster/katte/hjerter/stjerner på (i 7 forskellige farvemønstre) som muligt. Også overdelene. Skal være den slags farver og med lige så mange blomster/katte/hjerter/stjerner/bling-bling/heste/træer/kareter/prinsesser/regnbuer/trylle-feer/vandfald/kaniner (i 7 forskellige farvemønstre).

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarggghhhhhhh.

Ja, det er et stort problem.

Og nej, jeg ser ingen løsning rundt om hjørnet.

Og nej, jeg kan ikke abstrahere fra det endsige overtales til at se det som en interessant udfordring (heller ikke selvom jeg har været på mindfullnes-kursus.    ....Godt det var gratis, kan man så tænke).

Og ja, gu fanden har jeg hørt om jumpsuit-løsningen. Men prøv at overbevise rollingen om det smarte i den slags klude. For jeg gider ikke selv forsøge.

Hilsen Den Farvebombede.2 kommentarer:

  1. Fnis...siger jeg bare. Fordi jeg har en 4 årig med så selektiv en tøjstil, at jeg ikke kan forhandle mig frem til noget som helst.

    Hun har kørt kjole/nederdel forever. Og præcis som den lille selvkørende, så vil hun nu kun have bukser på??? Fint nok lille skat, men du ejer lige pt kun ET par bukser.

    Hvornår skal vi arrangere en playdate for de to temperamenter?

    SvarSlet