Follow by Email

torsdag den 23. maj 2013

Det mest eksotiske indlæg everrrr

Undskyld mig.

Men jeg var så i Jysk. Skulle lige have et MØRKLÆGNINGS-rullegardin til skråvindue på ungernes værelse (så vi Den Lille Selvkørende kan falde i søvn før Karlsvognen står alt for skarpt derude på himmel. Jamen jeg er sgu da ikke blevet fortalt at småbørns søvnmønster kan ændre sig katastrofalt en kende her i den lyse tid. Overrumplet. Det er hvad jeg er).

Fandt også hvad jeg søgte (selvom jeg havde drømt om noget farverigt med små nuttede enhjørninge og tulipaner på og kom hjem med en rulle ensfarvet i nuancen sandpapir. Men her må det funktionelle så vinde over det visuelle udtryk. Jeg finder da også hele tiden det positive i alting).

Og så var det svinebilligt. Og pludselig fik sandpapirgardinet selskab af 4 blå/hvid-ternede køkkenstole-hynder, en samling plastskåle med låg i forskellige størrelser og pang-farver OG en andeduns-pude (til C.     ....- Så han kan sove sin hovedpine væk på noget blødt og dejligt. Hvilken hovedpine? Den han får når han ser stolehynderne og plastskålene - vi har nogle stykker i forvejen).

Totalt indkøbs-rave dèr. Er stadig helt eksalteret.


..Okay jeg kommer for lidt ud.

2 kommentarer:

 1. Lyder som mig:) Jysk eller Ikea har noget magisk der får os til at købe ting vi absolut ikke kan undvære og til billige penge... Man kan være helt høj i flere dage efter:) Amazing!!!!!

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  Man kan heller aldrig få for mange plastskåle med farvede låg, aldrig:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt rystende ret:-)) Jeg har ellers harceleret over Jysk's uoverskuelige krimskrams i et tidligere indlæg men jeg skal dælme love for dem i Køge eft.hånden har gjort deres butik nærmest overskuelig (måske ligefrem tæt på indbydende!?) at træde ind i.....

   Slet