Follow by Email

onsdag den 15. maj 2013

Med drengen på rekreation

Nå men knægten og mig var så lige 3 døgn på børneafd. Næstved Sygehus fordi han ikke gad spise og drikke (grundet høj feber, mellemøre- og halsbetændelse) og måtte i drop (jeg selv lå i kaffedrop, hvis nogen skulle gide interessere sig for min tilstand under opholdet).

Og den nærmeste familie bekymrede sig naturligvis (hej mor, vinkehånd).

Men det gjorde Daniel og mig altså ikke. Pga:

1: Vi havde en 3-sengsstue for os selv på nær den første nat (hvor jeg sov fra en hjerte-alarm hele 3 gange fra naboens seng fik jeg at vide næste morgen af moderen. Daniel derimod røg op under loftet og hun måtte berolige ham. Jeg sov også fra ialt 5 nattebesøg af sygeplejersker. Plus jeg sov fra Daniels drop, der bippede fordi det skulle have en re-fill. Men ellers syntes jeg selv jeg var helt vildt god til at være årvågen omkring det alt sammen.  ....Hej mor, vinkehånd).

2: Vi havde fjernsyn med Ramasjang. Al Disney-pis kan godt lukke og luske af.

3: Vi havde også elevationsseng. Eller Daniel havde (jeg selv havde et bræt med stof på. Som til gengæld ikke knirkede når jeg skulle glide ubemærket ud på toa).

4: Drengen var ikke voldsomt syg. Bare dvask og gad ikke selv indtage noget. Men han gad godt ligge og blive puslet om. Jeg tror faktisk vi begge nød roen og freden lige meget.

5: Mors dreng er blevet cool med alle lægeundersøgelser. Sagde bare "Så! Nu' det slut" når stikdamerne havde taget blodprøve.

6: Vores stue lå lige udenfor madserveringen morgen, middag og aften. What to complain about?

7: Alle sygeplejerskerne er skide søde på den afdeling. Uden slinger.

8: Der er nu noget tiltalende over at blive kigget ind til i løbet af natten. Også selvom man ikke registrerer det....

9: Vi fik besøg af C & Lille Selvkørende hver dag. Og af yndlingsfaster den sidste aften. Og hun havde "butter-mad" (burger-mad) med. Sikken fest. Der var den  lille mand også ved at rejse sig ved det træ han var faldet og kunne godt liiiige nappe et par bidder eller 5.

10: Vinduer ud mod vejen. Hvor der kørte "masiler" (lastbiler), busser og "maaanne bijer!" (maaaange biler).

Alt i alt et nødvendigt OG ganske udramatisk ophold. Eller også er jeg bare blevet vant til den slags omstændigheder.4 kommentarer:

 1. Godt I nød det nu det var der I skulle være en stund:) Som altid skide go' læsning:)

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi havde det egtl. meget hyggeligt under de givne omstændigheder;-)

   Slet
 2. Sikke en dejlig tilgang I begge havde til indlæggelsen. Dejligt der blevet taget godt hånd om jer begge, at I nød forplejning og ro og han ikke var voldsomt dårlig.

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) Ja vi følte os i trygge hænder begge to.

   Slet