Follow by Email

tirsdag den 18. juni 2013

Men ellers kommer I bare, #2

(vol. 1: Se forrige indlæg)

...Hmmm

Men det sjove ved den amerikanerfamilie (min fars kusines søn&svigerdatter) i Arizona er, at de arbejder med at etablere bæredygtigt landbrug i folks baghaver eller sådan noget. I en ørkenstat. Så bliver det eddermanme ikke mere rablende super idealistisk.

Som hvis jeg skulle prøve at gro noget pli og vandkæmmet hår ind i Den lille Selvkørende.

Som hvis jeg skulle sætte mig for at sy&strikke alt vores tøj selv her på adressen (vi ville aldrig komme ud...)

Som hvis jeg skulle give mig i kast med at pleje&vedligeholde vores automobil uden indblanden fra Det Dæksparkende Køn (vi ville aldrig komme ud...).

Som hvis jeg fandt på den målsætning at inden nytår skulle jeg være førende her til lands indenfor opdræt af økofår (ved ikke lige hvor det kom fra men det er okså sent på aftenen. Og vi ville aldrig komme ud).

2 kommentarer:

 1. Ha ha ha:) Hvornår kommer den amerikanske familie på besøg? Hvis jeg skulle lave frikadeller fra bunden ville aldrig få frikadeller.... Dem fra Netto smager bedre (har jeg overbevist alle i familien om) er færdiglavet (indeholder sikkert en masse E-numre eller hvad der nu er forkert)og skal kun ha' 10 minutter i ovnen:) What's not to like...?

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved ikke hvornår de kommer. I indeværende år formodentlig:-) Måske jeg inden da skulle gå i krig nede bag på grunden og fremtrylle en biodynamisk køkkenhave.... HAHAHAHAHAHAHA! (....)

   Elsker din frikadelle-erkendelse;-)

   Slet