Follow by Email

lørdag den 6. juli 2013

Dalle og mig - the Winning Team

Det er lørdag formiddag og dagens "Hvem laver flest opgaver fra morgenstunden"-konkurrence er længst gået i gang.

Daniel og mig fører klart med flere skovl-længder.

For mens C og hans assistent (Den Lille Selvkørende) på en time kun har formået at slå græsplænen omme hos farmor (og hjælpe hende med nogle computerbagateller...) kan Søn&Jeg so far prale med følgende "Done"-tasks:

*Dyrket overdreven motion (danset gakket til 8 børnehits).

*Møbleret om i stuen (flyttet 2 børnestole rundt på gulvet 12 gange indtil de stod som de skulle - henne foran døren til gangen så ingen kan komme ind).

*Dyrket overdreven hjernegymnastik (lagt et kvart puslespil - bestående af 2 brikker).

*Overskredet personlig grænse (Den Lille Selvkørendes. For vi har kastet rundt med hendes lyserøde prinsessebold og kørt ræs med hendes 2 dukkevogne udenfor. Hæhæ).

*Slået vores egen græsplæne (hurtigt overstået. For Daniel og mig har nemlig TO plæneklippere og kørte totalt parløb. I 10 sekunder - så syntes drengen det var sjovere at bytte slåmaskine hele tiden. Men der havde vi da også allerede onduleret mindst 2 enhalv m2 plæneareal og vi måtte jo videre i teksten).

*Lagt puder og tæpper op på trampolinen og taget os en tiltrængt hurtig-skraber (på 8 sekunder).

*Flyttet nogle sten op i en lille rød ladvogn (se fotodoku nedenfor).

*Fejet sand (noget af det endte i en bunke. Det resterende skulle ligge ud over halvdelen af terrassen som ¤faldsikkert underlag (¤som man helt sikkert falder i inden ret længe).

*Skovlet sand (noget af det endte oppe i sandkassen - resten i små draperede bunker rundt omkring hvor det tog sig pænt ud. Syntes vi).

*Lavet sandkager (Alle med mælk (brakvand) og sukker (si-sand). Så fik vi også lige tryllet næsten ikke ildelugtende og halvt gennembagte herligheder til ganen).

*Repeteret trafikregler (kørt rundt på cykler gennem skilteskov og nogle gange bremset op når vi mødte en forhindring).

*Og sidst men ikke mindst: Lagt væg-til-væggulvtæppe i sommerhuset ude i haven.


Men nu har C taget min makker med op at tipse i Birthes Papir & Tobak (han syntes nok vi blev for effektive til hans tempo). Og Den Lille Selvkørende er strandet omme hos min svigermor.

Hvad skal jeg så lave? Nåh vent lidt. Jeg tror stadig der ligger tæpper og puder derude på trampolinen. Og C skal jo også have en fair chance for at hale ind. Formiddagen er ikke slut endnu og han kan stadig nå at hente lidt trøstepoints (især hvis han tager sig af opgaven "Lav en vinderkupon og indkassér kr. 50.000,- "  - Eller bare en plovmand).

2 kommentarer:

  1. Ja, I er da såååå klart the winning team:) Du skulle bruge tiden til en kop kaffe mens du venter på de kommer tilbage med vinder kupon;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Nåede ik en skid. Der blev ringet efter mig.... ;-)

      Slet