Follow by Email

lørdag den 10. marts 2012

Dagens prædiken:

Så har jeg været fri for osepindene i 6 dage. Og hvis nogen af jer ryger og rigtig gerne vil stoppe så L.Æ.S. Allen Carr's rygestop-bøger (mener der er 2 udgaver, hvoraf den ene er specielt rettet mod kvinder...). For når man har læst bogen færdig så bliver rygning bare noget man ikke higer efter længere. I promise. Det ENESTE der så vil kunne få en til at ryge igen er hvis man er havnet i en situation hvor man lige har mistet forstanden en lille smule... Og det er altså et faktum. Jeg siger det bare. Og så kan man lige så let holde op igen. - Når forstanden er vendt tilbage.

Og til jer der aldrig nogensinde har røget: I er heller ikke gået glip af noget. Udover det lille sus man følte i løbet af de første 40 cigaretter og så var det også passé. Jamen det passer jo! Men så var man desværre også blevet nikotinafhængig jo. Det vidste man bare ikke før efter de næste 500 cigaretter. Men så var det da også blevet godt og grundigt cementeret for en.

Det virkelig virkelig komiske er bare hvor let det helt reelt er at stoppe. For nikotinafhængigheden er godt nok ægte, men den er kun et lille "kvæk" og ude af kroppen efter ca. 5 dage uden smøger. Resten af "cigaret-trangen" er ren indbildning.

Men læs nu den bog, til jer der ønsker at stoppe med al den røgforgiftning!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar