Follow by Email

søndag den 15. juli 2012

Et Opstramningstiltag

Nå hm. Jeg har vel egentlig også ladet stå til med både de fredagsfede, dagens dit og dat og dybe betragtninger og overskrifter og andre selvhøjtidelige spidsfindigheder. Men NU strammer vi også lidt op (selvom det er svært at samle sig ordentligt om andet end hvor helved det gode vejr er rendt hen på ferie, HVAR??!).

Og vi lægger hårdt ud.

Med (endnu) en nylancering:

 DE SYV SØNDAGS-SEJ(livet)HEDER:


1: Ikke at have behov for at dyrke meditation men istedet at kunne nøjes med at iagttage duer (på torv i Esbjerg) m. børn for at opnå fuldstændig Zen indeni (nu er jeg også forholdsvis nem at få til at gå istå. Men ja hvorfor ikke kalde det Zen) 


2: At gøre en dyd ud af at opsøge gratis fornøjelser for Hele Familien (vidste I at der ude ved vandet nord for Esbjerg Havn sidder Fire Store Hvide Stenmænd og betragter havet??.... nå men det gør der. Jeg skal fandme derud en anden dag for at se om de sidder der endnu)


3: At lykkes med at ignorere det danske sommervejr (det KAN være svært men hvis du er nybegynder her så prøv evt. at tage 7 lag tøj på og rul dig ind i et gammelt gulvtæppe før du går ud. Så mærker du hverken regn, kulde eller blæst, endsige aner om det er mørk nat eller lys dag. Hvis man - ligesom jeg - i forvejen er hardcore-fornægter af al livsens trængsel så behøver man til gengæld blot sige "hvilket vejr??" og man tror allerede selv på det. At det ikke findes)


4: At lykkes med at overhøre al chartertrafik oppe fra luften en hel dag


5: Heldagsture


6: Heldagsudflugter


7: At være sammen uden anden dagsorden end at gøre alle dem man har kær så glade som muligt under de givne forhold

Ingen kommentarer:

Send en kommentar