Follow by Email

onsdag den 11. juli 2012

Just another day hos Hvidkitlerne....

Jeg tror sgu vi har frekventeret børneafdelingen på sygehus lidt for ofte de seneste 3-5 års tid. Ihvertfald blev jeg den anden dag tilbudt af sygeplejersken bare at gå ind på personalestuen og tage kaffe.

WHAAAAT? tænkte jeg da også strakser. Især fordi det var den af sygeplejerskerne der er skingrende sindssygt effektiv og blæret og har styr på ALTING og samtidig er skide informativ og hvor man tænker at hun er sådan en der adskiller privatliv fra arbejde med en kæmpe Berlinmur imellem og derfor ville man aldrig for syv søren drømme om at blive budt på kaffe i Det helligste Helle af HENDE (....iøvrigt bevis nok for mig på at man har været der for meget når man siger "den af sygeplejerskerne").

Jeg turde også knapt vade ind i lokalet af frygt for at blive zappet over fingrene af en usynlig elektrisk tråd der normalt holder patienternes nervosa-forældre væk fra dette kitlernes åndehulsområde (ja jeg tror selv på det. Nej jeg har ingen længeregående uddannelse bag mig. Skal nås inden jeg bliver 40. Kan man læse til astrofysiker på et år + en uge?).

Kæft en syret oplevelse..... Nå men hvad går I andre så rundt og skovler ind af ferie-impressions?

Må hellere runde af med at sige det kun var et enkelt døgns besøg denne gang. Drengen kastede op hele dagen selvom han ikke havde noget at gi' af og så går han lidt for hurtigt helt ned. Systemet lukker af simpelthen. Som en flyver hvor alle 4 motorer sætter ud for at der er ikke mere fuel. Og SÅ må der jo komme nogen udefra og tanke op. Så kom han i drop henover natten. Og vågnede halv seks og har snakket fanden et øre af siden. Så jeg ved ikke hvad de putter i droppet men jeg tror ikke den var gået i Touren.

Hej så længe.

Ps. Jeg sagde ikke "længeregående uddannelse" vel? AAAAAAAhahahaha........

2 kommentarer:

  1. EPO eller ej, godt at din søn er på benene igen. Lille stakkel :-(

    PS: jo du gjorde, men det lagde jeg faktisk slet ikke mærke til i første omgang ;-)

    SvarSlet