Follow by Email

tirsdag den 25. marts 2014

Er gået i felten

Det kan godt være der hele tiden er snak i medierne om hvor dårlig en idé det er at putte børn i børnehave og hvor dåååååhhrligt de børnehaver fungerer og hvor traumatiserede børnene bliver af bare at blive opbevaret fordi forældrene er nogle iskolde skiderikker der tørrer al form for ansvar af på de plagede fortravlede pædagoger og ikke kan finde ud af selv at drage omsorg for deres eget yngel.

Jeg gider ikke blande mig i debatten.

Jeg kan blot oplyse, at Den lille Selvkørende ikke finder det alt for godt timet når jeg tropper op derhenne i den kommunale (uanset tidspunktet) for at spolere en god leg med hendes små medsammensvorne 4-5-årige.

Igår gik det helt galt. Lad os sige det på denne måde: Jeg startede med overtalelsesmetoden og sluttede med noget jeg ikke håber alt for mange af pædagogerne nåede at lægge ører og øjne til.

Og der var vi kun nået til støvler på.

I eftermiddag må der militant kidnapning til nye metoder i brug, tænker jeg:


Camouflage: Tjek. Pandelygte: Tjek. Lasso: Tjek. Target locked (via kikkert m. infrarødt lys)...: Tjek.


4 kommentarer:

 1. Hehe, ellers må du vente, til alle de andre er hentet, så bliver det vel mere kedeligt at være i børnehave?

  Skønt, at hun trives derhenne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hjælper ikke. De gange hun har været blandt de sidste har det næsten været hyggeligst for hende.... ;-)

   Slet
 2. og du har prøvet bare at gå uden at tage hende med ikke ? Det hjalp altid med mine, men nogle er jo ligeglade og tror ikke man gør det :-)
  MVH
  Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har prøvet at sige: "Nu går jeg altså (og Daniel, der som regel er med henne og hente)!" Og skrider ud af døren - hvilket afføder krampegråd, der kan høres helt op til fakta.... Så skynder jeg mig tilbage og bander indvendigt over hvor lavt jeg lige kunne synke i trusler. Kun for at konstatere at barnet er blevet endnu mere indædt over at skulle hjem. :-D

   Slet