Follow by Email

fredag den 7. marts 2014

Spirende begreber

Var til fastelavns-faldera med Daniels specialklasse i skolen igår. Klædte ham på som sørøver (ligesom sidste år - bare med nyt dress eftersom drengen er vokset noget henad en halv meter i højden siden dengang).

Sidste år anede han ikke han var klædt ud som noget. For abstrakt (tænk hvis man selv havde den evne at lade alle begreber gå totalt hen over hovedet på én. Så skulle man ikke længere bekymre sig om hvad folk tænkte når man har natkjolen uden på bukserne ved børneaflevering om morgenen).

I år, however, var han særdeles bevidst om sin forvandling og gik rundt til alle de tilstedeværende (pædagoger, lærere, børn, søskende, rengøringsdamen og forældre) og råbte:

"SE MAAAAAAAJ! SØRØ'ER! SEEEE!!!"

Tror da nok moren stod og betragtede ham med et kæmpe smørret grin i hovedet når ikke hun jagtede ham rundt som paparazzi-mother for at få det helt rigtige foto (for man er vel en komplet idiot at skue når man reagerer på sine helt egne børns sublime bedrifter, ing'?).

Men "Det helt Rigtige Foto" må vente lidt for jeg kom til at tegne sørøveren istedet (det er ved at blive en last, jeg ikke kan ryste af mig):

2 kommentarer: