Follow by Email

torsdag den 31. maj 2012

Torsdagsundren

Bag-genboerne skal snart have loppemarked og man må komme og aflevere sit skrammel. JÆIH! OOOOOOPRYDNINNGGGGG!

Jeg tager... lad-mig-se lad-mig-se lad..mig ehm se, bumbum.

....Hvornår beslutter man sig for om noget er guld eller ragelse? Det kan jeg godt bruge et par minutter på at undre mig over. Og jeg er da langt fra den første der klør sig lidt i nakken her. Ved jeg da godt. De fleste har nok været ude for det:

Man skal den onden sa..** til at luge ud og kyle væk og og sortere og sende afsted alt det der ligger og flyder rundt omkring på adressen og som INGEN bruger mere. Men før man har smidt så meget som en strikkepind (ja jeg sagde strikkepind. Har for mange. Bruger kun en. Til at rense afløb med 2 gange om året. Eller dvs. jeg hander den over til C. Hehe) ned i sort sæk, lammes man af adskillelses-tvivl. For hvem ved? Hvornår man pludselig får lyst til at strikke et par vanter. Aaaa-haha. Nå. Men så griber man fat i de næste dingenoter: Gammel støvet cd-samling. "Flere fantastiske 80'ere". Aaaaaahr... man skal jo ikke smide sin ungdom ud vel? Så vi prøver det sikre: Børnenes legetøj. Som om de opdager man fjerner 2% plastic (vel svarende til 2 flyttekasser fulde).   - Eller...Nej det GÅR bare ikke vel? De har helt sikkert et personligt forhold til hele lortet. Knyttet sig til det, jo. Ikke pille.

Videre videre videre.

....

Slut-resultat: En sovse-ske og 3 kasketter fra bonbon-land. Jamen så skal jeg da bare finde en trækvogn til at fragte det på, ikke?

2 kommentarer:

  1. Uh, hvor jeg kender det......

    Fælt.

    Og når man så endelig har taget sig sammen, hvad er det så man mangler 2 dage efter???????????????

    SvarSlet
  2. Ja - eller MANGE år efter!! - Så ser man sig selv stå dér 20 år ude i fremtiden og pludselig blive klar over at man dengang i total uvidenhed havde smidt guld på gaden som NU ville være en trilliard kroner værd eller bare helt vildt skrigsmart moderne.... ;oD

    SvarSlet