Follow by Email

fredag den 2. november 2012

Problemknusning - et eksempel:

HAHAHAHAHAHA! Sådan dér!

Jeg har lige ringet til skoletandlægen og aflyst Lærkes første tandlægebesøg. Fordi jeg her til morgen fik kramper i mave og sind bare ved tanken om hvordan det ville komme til at foregå derhenne. Sådan rydder man lige et uoverskueligt problem af vejen. Jeg ved det godt: Jeg er fænomenal til at finde originale løsninger på hvadsomhelst.

...........

- Gider fx. bare ikke fordi det er synd for pigen, som med garanti flipper helt ud af skræk og modvilje.

- Gider fx. bare heller ikke fordi jeg vil få læst teksten SÅ meget om unødig brug af sut og deraf følgende suttetænder (for dem der ikke er inde i fagudtrykkene betyder "suttetænder" at alle de forreste pløkker i over- og undermund ligesom søger mod lyset udenfor, skal vi sige det sådan?). - Og det er hvis det overhovedet vil lykkes for dem at få et glimt af noget som helst i den lille dames mund i det hele taget...

- Gider fx. også bare heller ikke fordi jeg vil blive spurgt om vi kender til tandbørstning? OG JA FOR HELVED' DET KAN JEG LOVE DE TANDKLINIK-KITLER FOR AT VI GØR. Og vi kender ISÆR til tandbørstning på de mærkeligste lokationer (=dér hvor det tilfældigvis lykkes mig at trænge den lille frådende usamarbejdsvillige tingest op i en krog. Fx. fastspændt ude i bilen...).

- Gider sluttelig bare SLET heller ikke fordi C er taget til herrefødselsdag (varer gerne... i en flok timer) og dermed vil der være LIGE LOVLIG skæv balance i vores forhold, hvad tildeling af festlige oplevelser angår.

Så nu har jeg fået en ny (morgen-)tid til hende en dag hvor faren har al al mulighed i verden for at tage hende med.

Hæ. Go' fredag.

2 kommentarer:

  1. Øhm, nu gik det ellers lige så godt med opture og krav om udesovning, så hvad er det nu for noget at komme med? Tandlæge skal man jo til - og jo før jo bedre. Og det kan jo være, at den unge dame synes, det er sjovt? Men hvis du har det dårligt med det, er det nok en god ide, at faderen tager med i stedet. Og forresten er de fleste tandlæger ret gode til at tackle småbørn og deres modvillige forældre, så i løbet af ingen tid bliver Lærke en superdygtig tandlægepatient, der beredvilligt gaber op, mens moderen er dånefærdig af fryd. Hep :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg takker varmt for dit forsøg på at dreje mine tanker i lyserød retning, men i dette tilfælde er jeg desværre skråsikker på at mine bange anelser har rod i virkeligheden... ;o)

      Slet