Follow by Email

tirsdag den 13. august 2013

Men så SLUK dog!

Første dag alene i Casa de Luxe efter en måneds tid med mindst en rolling omkring benene 24/7.

.......

Gid jeg havde været en mand den forgangne måned. For det ser ud som om det modsatte køn ikke har en mor-radar indkorporeret i knolden. Den kører døgnet rundt, den radar. Ved strømsvigt har den sågar en nødgenerator, er jeg vis på. Og den sender fede, brede bølgestrømme af informationer til hjernen om småkravlets samlede mentalsundhedsmæssige tilstand såvel som at den bipper ved det mindste tegn på fysisk børne-uligevægt.

Hvorfor mine egne kropsdele stritter og svirper i alle retninger, alt efter radarinformationstrømmenes intensitet og alvorligheds-sammensætning.

Hvorfor jeg ikke har fået lavet en skid efter mit eget hoved i 30 dage.

Hvorfor jeg nu sidder og ikke kan finde hoved og hale i gøremålene. Hvorfor jeg bare tror jeg henter ungerne tidligt idag. Fordi jeg ikke kan finde slukknappen på radar-apparaturet.

2 kommentarer:

 1. Det er vist ret almindeligt. Forhåbentlig køler din radar så meget af efter et par dage, at du slet ikke behøver at slukke den, men kan have den kørende på et tåleligt niveau.

  Og nej, mænd har ikke en mor-radar. For de er fædre, med en far-radar, der fungerer helt anderledes. Hvordan ved jeg ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, far-radaren... Der er det ved den at jeg har den under stærk mistanke for ikke at kunne opfange alle signaler fra de lavtgående flyvere (= børn på under halvanden meter) ;-)

   Slet