Follow by Email

onsdag den 14. november 2012

Aaaarh jeg kan da ikke se problemet.

Holder åbenbart en lidt længere pause i opturs-trippet. For nu er jeg nødt til at sige noget:

Der bliver ingen nye vinterstøvler til den 39-årige i denne sæson (de gamle fra fakta årgang 2004 er da også stadig rigtig fikse).

Der bliver heller ingen rød sofa med puf til den 39-årige i denne omgang (rød sofa m. puf er bare mit hedeste ønske udi materielt frådseri. Så go ahead and grin your r.. i laser over dét, men vidundersofaen koster kun det samme som alle jer andres iphones og sådan en GIDER jeg ikke ha'. 1: Den er for stor. 2: Og for vanedannende. Og jeg har vaner nok at slås med i forvejen. Så lad mig have min mini samsung Iphone-wannabe i fred og min drøm om "MIN RØDE SOFA MIT PUFF DABEI"!).

Der bliver heller ikke nogen:

- Ny hovedpude (den gamle kan da også vaskes i en sort sæk - for at bevare de sidste fjer on the inside of the pudevår).

- Ny ansigtscreme m. synlig effekt (og dermed til en pris der svarer til hvad man kan få 1000 stykker fødevarer i fakta for). Må nøjes med Matas den stribede - som man sikkert kan bruge til både fjæs og fødder m. samme "gavnlige" virkning.

- Nye fancy cremefarvede lanterner til at lave udendørs tableau af (sammen med kogler og de 3 vise mænd i trendy lilla, støvet lyng og guldfavede toner, lavet af genbrugs-blik, naturellement).

- Nye varme bukser der har den finesse at de udover at være lune også er smarte&tidssvarende (er alligevel også stadig rigtig glad for at kunne vælge mellem de gamle sorte satinjoggebukser m. foer og de gamle tynde og meget armygrønne canvasbaggybukser med gråsortforvaskede uldne leggings under. Bare ultra feminint).

FORDI:

Det var jo meget mere på sin plads her til aften lige at hælde 3 kjoler, en nederdel, 1 skjortebluse og 2 tunikaer ned i virtuel indkøbsvogn, suse til "kassen" og fluks aflevere betalingsoplysninger, trykke bestil og dermed føje 7 stykker tøj mere i str. 116 til den 3-åriges i forvejen bugnende hylder af pige-gevandter.

Og bare rolig. Imorgen kommer der et helt indlæg fyldt med den skønneste overflod af argumenter for det meget meget velovervejede indkøbsrave.

Somebody. Help me. Der må jo være tale om et "missing link" et sted på kommunikationsvejen mellem "Det her er hvad vi har at rutte med"-hjernecentral og "sådan her handler vi"-outsourcet-til-very-dark-place-of-the-head-minihjernedel.

Hilsen en børnekludejunkie.....

5 kommentarer:

 1. Uh, det må altså ikke skride allerede nu med tre-årig. Forestil dig, hvordan det bliver med trettenårig, der dagligt plager om indkøbsture, også de virtuelle. Det kræver virkeligt gode hæle at stå imod det pris, kan jeg godt fortælle! (Og nej, jeg har heller ikke altid hæle nok, så Donnaen kunne også - teoretisk set - være mindre velklædt).

  SvarSlet
  Svar
  1. Argh - I knooooowww - det bliver værre. Nu havde jeg lige banket en komplet gardarobe sammen til hende (fra den blå avis for 80% af tøjstykekrnes vedkommende) med et pænt udvalg af børnehave-egnede bukser og bluser og så vender damen 180 grader og vil pludselig KUN ha' strømpebukser og kjole/nederdel på!!!!!

   Slet
  2. gardErobe, mente jeg. Ikke gardA

   Slet
  3. Og tøjstykkerne, mente jeg. Må blive bedre til at skimme for slåfejl inden udgivelse af ordstrøm;o)

   Slet
  4. Ja ja, rolig nu, jeg kan jo heller ikke finde ud af det. Der skulle stå pres og ikke pris :-)

   Slet