Follow by Email

fredag den 30. november 2012

Indordne sig? Hvad er det nu liiiiige...

Godt jeg ikke er ude på arbejdsmarkedet for tiden.

For efter 4 år som hjemmetræner af den 5ethalvt-årige er jeg blevet for vant til at være min egen chef indenfor min egen tidsforvaltning og ville bare være en p.e.s.t.i.l.e.n.s. for enhver arbejdsgiver, der måtte synes jeg skulle gøre tingene i en bestemt rækkefølge.

Kan da SLET heller IKKE med deadlines længere. Sætter mig på halen i rent oprør (Dorte 5 år der ikke vil tage flyverdragt på) hvis jeg en sjælden gang forventes at nå flere end 3 ting på række og indenfor en på forhånd, af andre, eller bare af omstændighederne udstukket tidsramme.

Kan til nød leve med at den Lille Selvkørende og jeg SKAL til gymnastik hver tirsdag eftermiddag. Men har alligevel et ret så laissezfaire (staveplade) forhold til klokkeslættet vi bør indfinde os i hallen på. Og synes bare vi skal skride hvis ikke vi gider længere den dag (det er så ikke sket endnu - kun at JEG synes det, men ikke at Den Selvkørende er med på ideen og så må jeg jo pænt blive hængende med hende tiden ud...).

Så er der lige nu as I speek, hvor jeg faktisk skulle stå ude i køkkenet og stege frikadeller til 14 personer. Til imorgen. Jeg er ikke klar endnu. Og børnene skal snart hentes. What to do? Aner det ikke, for jeg er bare ikke klar. Det passer ikke ind i min verden og mit sind lige nu. Stjernerne står ikke rigtigt til mig og stegepande i disse minutter, kan jeg mærke.

Så dette er en julehilsen til min kommende chef ude i samfundet:

HAV EN RIGTIG GOD JUL og "G-LÆD dig til at få lige mig som medarbejder."

Især vil du meget hurtigt opdage hvad og hvor meget jeg kan udrette for firmaets overlevelse i spidsbelastningsperioder...

Kærlig hilsen,
Dorte "lever i en parallel-verden" Tejsner Madsen.3 kommentarer:

  1. De der frikadeller køber du sgu bare så lugter hele huset heller ikke af frikadeller:) Din kommende chef er da eldig at få en som dig, der tænker ud af boksen... hi hi;) Ha' en dejlig weekend.

    http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

    SvarSlet
  2. HAR stegt dem! Og ja du har ret. Jeg er en Guds Gave til den chef, der værdsætter lidt selvstændighed. Bare ærgerligt at med mig følger der også "falde i staver når det passer mig"-hed ;o)

    SvarSlet