Follow by Email

mandag den 19. november 2012

Stand by-tilstand aktiveret.

Så sker der det at min mor her til middag opdager en knude i den ene armhule.

Så gider jeg ikke skrive noget festligt herinde i den næste fremtid.

Hvis jeg overhovedet gider skrive noget.

Hej for nu.

8 kommentarer:

 1. Ro på nu. Jeg har ikke tal på alle de gange, jeg har været HELT SIKKER på at nu var den HELT gal med mig (eller mine).
  Se at få den undersøgt, så du snart kan få at vide at det er noget helt naturligt, forventeligt og ufarligt.
  Ukrudt forgår sg' ikke så let.
  Kærlig hilsen og cyberkram / Ellen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dit velmente svar, Krage. Og altså du mener min MOR skal få den undersøgt, ikke også? ;o) Jamen lige nu er jeg skam ganske rolig. Men skyggen lurer. Især fordi jeg også fik lov at se og mærke efter. Og så fordi hun næsten lige er blevet opereret for livmoderkræft. De sagde godt nok de fik det hele med og at det IKKE har bredt sig. Og så fordi vi lige har mistet min svigerfar til kræft. Men du har ret: Det kan være alt mulige slags knuder. For en knude det er det. Det er jeg bare ikke i tvivl om. Heller ikke min mor. Hun har fået lægetid imorgen eftermiddag.

   Slet
 2. Øv! Så er det lige nu, du trækker vejret dybt og tæller langsomt til ti - og holder fast i, at det kan være hvilken som helst slags knude, din mor har fået. Godt, hun kommer til læge allerede i morgen. Pøj pøj herfra :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er godt med lægetid hurtigst muligt. Og jeg gider heller ikke male fanden på væggen allerede. Men det er fandme svært ikke at gøre det når hun lige er blevet opereret for livmoderkræft. Men jeg VED det godt: Det behøver ikke have en sammenhæng.

   Slet
 3. Sikke noget øv, godt I allerede i morgen kan få lidt mere klarhed.
  Tanker herfra.

  SvarSlet
 4. Hej Dorte,

  det er jeg utroligt ked af at høre. Jeg håber virkeligt, at det "bare" er en knude, og at der ikke er noget alvorligt i det.

  Jeg vil dog også tillade mig at tilføje, at min læge på Gentofte fortalte mig, at det var meget sjældent at knuder i armhule og hals var ondartede (og jeg fik alligevel TRE biopsier tsk tsk), og at hvis de blev, så var det som regel en årelang process. ÅH Gud, nu lyder jeg selv som en af dem, jeg tit har haft lyst til at sparke i r*ven... Jeg forstår din bekymring, og man kan jo ikke bruge facts til en skid, når man står midt i det.

  Men det er altså ikke ment som at spille bagklog eller ikke tage din situation alvorligt - det er ikke sjovt lige meget hvad! Jeg håber, at I får afklaring hurtigst muligt, og at det ikke en malignt.

  Mange tanker til dig og din mor fra Saskia

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor er du sød Saskia. Og vi tager en dag af gangen indtil vi får vished.

   Slet