Follow by Email

mandag den 26. december 2011

Og bedst som...

Og bedst som jeg havde kastet håndklædet i ringen hvad tid til noget som helst (som ikke rimer på "Moaar kom HER moar!") angår, så fik jeg lige kilet en stund ind denne sene 2. juledag og vi pisker straks igang med De Fem Fede (- Fra i Fredags...):

1: At være På Forkant. Så bliver det ikke meget skarpere vel? Hvar? Tænk engang. Ikke noget støv i bestikskuffen. Altid 5 par vanter forud. Kummefryseren (hvilken en??) fuld af gode hjemme-boilede grøntsagsretter. - Og FOND'er gudhjælpeme. Vinterdæk på d. 1. oktober og ikke en dag senere. Og altid ALTID nyklippet garn.

2: At være Lettet over Noget. Og så er det ikke til at få for penge. Og det er jo en lettelse i sig selv i en tid hvor ALT kan fås og hver ting i 28 forskellige udgaver af højst svingende kvalitet.

3: 25. december. For så er d. 24. overstået og jeg må nok sige at det blev en kende hult med alt gavehalløjet i år. Ingens skyld over HOVEDET. Bare min egen stemning ovenpå en december proppet med lidt for meget blandet spænding indenfor egne rækker.

4: Clementiner. Kan næsten komme på højde med ærter hvad  beskæftigelsesfaktor angår når vi snakker om Mindste-Musen i huset.

5: At betragte Sovende Børn. Ja ja - en gammel traver at hive op af hatten men hold kæft det syn holder bare! Man bliver helt rolig og venligt stemt indeni og det er sgu da ikke bare ingenting vel?!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar