Follow by Email

onsdag den 6. juni 2012

Det er jeg helt nede med

5 fordele ved at være smaskforkølet:

1: Man må godt lade være med at tænke sammenhængende og er dermed fritaget fra at tage stilling til noget mere kompliceret end hvor den næste pakke snotklude skal komme fra.

2: Og man må godt nøjes med at kommunikere med "ja", "nej" og "NEJ!" overfor børn hele dagen. Og "mmm" (= både ja og nej) overfor C.

3: Man må godt smide sig på sofaen og blive LIGGENDE i mere end 2 sek. selvom nogen råber "MOAAAR KOM NU HEEEAAAR!" og bare snøvle "det må far klare" (også selvom han ikke er hjemme. Så tilføjer man bare "når han kommer hjem").

4: At opdage hvordan børn faktisk indordner sig under de uvante forhold (hvor mor ikke reagerer en skid hurtigt på noget) og de kommer sivende hen til det prustende gespenst i sofaen og pludselig bare godt kan nøjes med at kramme og sidde stille og få læst historier eller tilmed UNDERHOLDE SIG SELV MED NØRKLERIER.

5: Ligemeget hvad dagen bringer så er det ihvertfald synd for mor (det hygger hun sig da selv med at synes).2 kommentarer:

  1. Selvfølgelig er det det. Synd altså. God bedring. Og ja, så sker der jo det forunderlige, at ungerne indordner sig, når de opdager, at der virkelig VIRKELIG ikke er nogen kære mor at trække på. Det kan du jo så overveje at bruge imod dem, når du er frisk igen ;-)

    SvarSlet