Follow by Email

fredag den 22. juni 2012

Pisvejr

Man kan undre sig over at man bliver ved med at have fast bopæl heroppe i lille DK. Når nu vi er så skuffede over det danske vejr.

....Man burde rykke hovedadressen til Færøerne og bevare sin nuværende bolig som ferieresidens. SÅ kunne man fandme se barskt vejr! Oppe blandt får og klipper. Og SÅ kunne man tage sydpå 2 gange om året til det dejligt milde Dannevang. Og slippe for at skulle inhalere french fries til samtlige feriemåltider hernede (længe leve de danske kartofler).

Nå men "burde-skulle-kunne" blaaahhh.

Lad os tage fat på noget højaktuelt istedet, nemlig Fredagens Fem Okay Ting (Trods Skodvejr):

1: Paraplyen er opfundet. Og så så man den 2ethalvtåriges fødder under en af slagsen (knaldpink og med Hello Kitty, what else?) i fuldt firspring fra bil hen til døren i den Kommunale. Et syn for Guder (eller bare for den 38-årige).

2: Vi har da tag over hovedet

3: Se 2.

4: Drengens fortsatte udvikling af sprog og forståelse. Så fantastisk. Her til morgen sagde han "atjuH! Sa'e far!" Da C nøs for 8. gang (han har høfeber. Det har jeg også. Men jeg HAR fået sprøjten...Hvorfor går mænd ikke til læge?! Udstedes der overhovedet sygesikringsbevis til dem? Eller er det statens penge lige ud af vinduet i produktion og forsendelse?)

5: Pigens sprogfejl. "AV for SANTA!"

God weekend og god Kaf'!


4 kommentarer:

 1. Tror altså, man skal passe meget på med at blande julemanden ind i sine bandeord. Risikoen for, at det kommer til at koste til december er ret overhængende, synes jeg ;-)

  Tilføjelse til din liste: Godt man ikke skal/er på cykeltur ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja for hule! Og godt det trods alt ikke er frostvejr....

   Slet