Follow by Email

lørdag den 16. juni 2012

Vi iler med...

...the Five Fat:

1: At "hange loose", lade det rode og med sindsro vide at man rydder op når det er tid.... (og det er tid når man kommer til et punkt hvor man kan vælge enten at spasse ud og blive "mor 3 år" og sparke til alle dingenoter i uoverskuelig afmagt eller...begynde at rydde op. Som "mor 38 år")

2: At skære igennem. Når man ved at man kunne blive ved i en uendelighed med at fedte rundt om sig selv og småkravlet men istedet siger "1-2-3 NU gør vi det!" (og "det" kan være mange ting. Fx at køre til stranden selvom det regner. Eller endnu mere fatalistisk (for den 38-årige ihvertfald...) at gå i køkkenet sammen og kreere noget alle kan være med til....Når bare initiativet får magten over den halvdøsige rumsteren rundt om hinanden så er det i bund og grund cool, synes vi heroppe på mor-direktørgangen)

3: Majskolber. Ja denne tegnefilmsagtige grøntsag (for hvordan kan der inde under sådan nogle grove blade gemme sig sådan nogle små fine gule nærmest plasticlignende firkanter på så snorlige rækker? Findes kun i tegnefilm) kan så mange prisværdige ting. Fx synkron-underholde 2 små plageånder i flere minutter mens deres små tænder gnasker sig igennem rækkerne og griner over til den anden der ser komplet fjollet ud med "kæmpestort gult gebis" under næsen

4: Små stykker papir krøllet sammen til papirkugler. Er I klar over hvor meget man kan bruge sådan nogle latterlige krummelurer til? Har lavet et helt lille bjerg af dem (ud af papirsstumper der hele tiden drysser efter den store når han har gang i saksen.   .... Håber stumperne fortsætter med at være af papir. Gider nemlig ikke ret godt skrive "tøjstumper" eller "ledningsstumper") som er et "stenbrud" til drengens gravko. Hallo. KREAAAAAAAAAAAAAA-mor. Ja jeg er hende med papirkuglerne. Man kan også spraye dem med sølvspray INDEN man krøller dem sammen men så kan man jo blive ved, du ved.... Og hvem er ham Shane si'r du? En jeg bør kende? Nå det er der ingen grund til?

5: Nyvaskede unger. Man får jo lyst til at tage dem op og gnaske dem fra en ende af. Ligesom majskolber.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar