Follow by Email

tirsdag den 2. oktober 2012

En eftermiddag med fuld pedal...!

Altså. iIIHHH. hMM. Men altså!!!   - Den ene veninde har købt motorcykel i lørdags. Den kendsgerning kan man lære at kapere. Med tiden.

MEN NÅR DEN ANDEN VENINDE SAFTSUSEME NÆRMEST DAGEN EFTER STÅR OG FORTÆLLER AT HUN SKAL HAVE SPRITNY BIL PÅ FREDAG.... så er der kun en ting selv at gøre:

Stikke dem en f#Ck-finger hver, proppe sønnen i sidevognen på Harley'en og skride på road-cruise:


Nå ja det kræver vel en forklaring: Jeg tog den 5-ethalvt-årige med ud på den lokale campingplads i eftermiddag fordi jeg havde en idé om at vi skulle se på dyr (der er heste, får, geder, kaniner, høns og en hund så stor & rolig at man kommer til at læne sig op ad den i den tro at den er et chatol).

Vi så da også et kort øjeblik på noget pelsdyr der spiste græs. Og så var det zoo-eventyr ligesom slut. For vi havde åbenbart valgt at besøge pladsen på den dag hvor der skulle graves med gravko her og hives grene væk dér og køres græstørv hist og ryddes pist. Og det fik drengen lynhurtigt færten af.

Med andre ord: Så så man lige den 39-årige mase/jolle/piske/tæske/trampe afsted på cykelkværn henover en 3-kvarters tid og med drengen som co-pilot ("anden vej, moar!", "derhén, moar!", "gravko, moar!, "traktor, moar!"....) i alle retninger (jeg kunne blive ansat der nu, på campingpladsen - alene pga. mit kendskab til veje og stier efter dagens strabadser...).

Som her:
 
 
 
Og så nåede vi hertil:
 
 
 
 
Herhen:
 
Så kom der en traktor forbi her:
Med vogn på der var fyldt med grene...(jo jo mor pedalede da efter den med begejstret søn ved sin side - kan I se kvas-bunken forude med hjul under? Det var genstanden for Daniels hujen og hvinen....)... :


 
 
Så tæske tilbage og kigge hér:
 

 
 
Og til sidst måtte moren sige til sønnen at vi skulle hjem og hente lillesøster i børnehaven, hvorfor vi pedalede væk fra de herlige maskiner og derfor vendte drengens hoved denne her vej på hele tilbageturen op til informationsbygningen:
 
 
 
Fandme også røv at moren ikke havde mere pedaltramp i sig dén dag.....4 kommentarer:

 1. Det er bare så sødt det sidste billede, af en lykkelig lille dreng.
  Heldig fyr, der har en mor med så meget tramp i!!!!

  SvarSlet
 2. Ja der blev trampet kan jeg love dig! Og jep - drengen var i himlen:o)

  SvarSlet
 3. Sikke en dejlig historie :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jamen det var skam også en dejlig eftermiddag:o)

   Slet