Follow by Email

tirsdag den 9. oktober 2012

Kravling. Giv det mere sendetid.

Den 5-ethalvt årige kravler. Det har han egtl. gjort længe. Men idag var det især cool fordi han kravlede og kravlede og to fjollede tøser (= hans lillesøster og hans jævnaldrende kusine) kravlede efter ham fordi de syntes det var en sjov leg Daniel havde fundet på og så grinede de alle 3 og Daniel vidste godt at de havde det sjovt fordi de legede sammen.

.... Det ovenstående siger sikkert ikke udenforstående folk ret meget om noget. Siger for mig alverden om drengens omverdensbevidsthed, der bare er eskaleret indenfor de seneste 7-8 måneders tid. Og så er kravling iøvrigt til hver en tid det ypperste indenfor Daniel-træning. Det styrker ham på alle leder og kanter at tæske afsted på alle fire (også indersiden af knolden udvikles. Måske derfor jeg glad kravler med ham. Er da frisk på afprøvning af alt, der måske kan få et par brikker til at flytte sig i konstruktiv retning oppe på min egen den øverste).

Faktisk er kravling en overset træningsdisciplin hvis man spørger mig. Det er sjovt, overskueligt og kræver (som en udsøgt sjældenhed) ingensomhelst (svinedyre specialtrænings-)sko! Kun hyggelige strømpefødder (og det er jo et incitament i sig selv til at melde hele familien til vinterkravling i den lokale sportshal) og man kan lege man er en farlig tiger på spring. Eller bare på vej hjem fra fest. Alt efter humør og overskud.

Og så kommer fordelen over dem alle: Der er ikke så langt ned til jorden når man falder om af udmattelse lige efter man har passeret målstregen til OL i 10 km kravl.

Så var det alt for idag. Kravler i seng.

2 kommentarer:

  1. Kravling er sejt. Og temmelig hårdt, for voksne. Tror jeg vil anbefale dig at investere i knæbeskyttere, hvis du virkeligt vil frem i den sportsgren ;-)

    Dejligt som din søn udvikler sig!

    SvarSlet
  2. Knæbeskyttere er hermed noteret. Jeg kan også godt betro dig at jeg har slidt hul på 2 par svinedyre cowboybukse-knæ bare fordi jeg nogle gange har været nede og kravle sammen med superkravleren...

    SvarSlet