Follow by Email

fredag den 5. oktober 2012

Momse i Punto'en

Jubiiii - så kommer momse (med sine to dårlige knæ. Hvad sker der? Mødre skal ikke fejle noget. Somhelst) i Punto'en her i eftermiddag (pas på mor - det er fredag, så plejer de sjove mænd i uniformer at være ude med riven... og du må kun køre 60 km i timen alle steder snart. Jeg ved det. Vældig ærgerligt når du har det blå lyn at blæse afsted i).

Hun skal holde børnene og mig i hånden mens C er på personaleweekend (ser de ikke hinanden nok til hverdag? Ja jeg spø'r bare. Men det ved jeg sikkert ikke en dyt om. Har jo ikke været ude og have kolleger siden dengang jeg ikke havde nogle grå (stadig hvide) hår i hovedet).

Meget iorden at have momse som logerende. Undtagen når hun stikker hvert barn en marsbar så stor at de ikke kan spise noget med fibre i de næste to dage. Eller når hun (for ethundrede-femogfirsenstyvende gang) lige skal påpege at vi nok godt snart kan begynde at toilettræne den 5 ethalvt-årige. Eller når hun ... øøøh? Øv. Kan ikke finde mere at udsætte på hendes adfærd når hun gæster matriklen her. Nåh jo! Når hun går i køkkenet og det straks lyder derudefra: "Har I ikke noget salt? - Noget kulør til sovsen? Nogle løg? Æg? Nogen somhelst fornuftige ting til at lave ordentlig mad af?"

.......

Uanset: Min mor er sej. Ses mor;o)


Pyhhh... første indlæg unden bandeord. 6 dage to go.

4 kommentarer:

 1. Ak ja. Mødre.
  Dengang jeg havde 2½ års begyndende renlig pige og 6½ års urenlig dreng fik jeg ofte to meldinger (somme tider fra de samme mennesker):
  1. Nu må han da snart få det lært, du må træne ham mere.
  2. Du må endelig ikke træne datteren for meget, det kan skade hende.
  ?????
  Skulle det ikke kunne skade en udviklingshæmmet at stille urealistiske forventninger til hans fysiologiske funktioner?
  Begge BLEV renlige, datteren først.

  SvarSlet
 2. Haha - ja det var da nogle vældig "konstruktive" indspark fra de kloge Hoveder du fik dér hvad? Jeg har det sådan med den ældste og hans særlige behov at man kunkan træne ham dér hvor han selv er - i sit hovede og med sin forståelse og generelt udviklingsmæssigt. Man kan IKKE presse ham. Og nogle gange ikke engang lokke ham. For han fanger det ikke. Ikke endnu. Men med små skridt og mange mange bitte små kærlige skub henad vejen så kommer han afsted. Sådan har det været indtil nu og sådan vil det blive ved med at være i lang tid fremover. Punktum. Men min mor mener det jo godt. Hun vil så gerne se Daniel klare sig selv fordi hun elsker den dreng så meget at man nogle gange skal brøle "HALLO!" Og tak for din dejlige kommentar:)

  SvarSlet
 3. Nils har aldrig kunnet presses. Han ejer ikke "falsk høflighed" eller forstillelse, kun ægte interesse. Han er meget ægte.

  Er han interesseret, gør han gladeligt ALT.
  Er han uinteresseret - er han så uinteresseret at man IKKE er i tvivl....

  Sådan har han altid været. Ægte og perfekt mongol!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må knuselske ham. Og forstå venligst dette ret: Gid vi alle sammen havde en snert af mongolisme i os. Det ville ligefrem klæde nogle af os. Hav en forrygende weekend!

   Slet