Follow by Email

torsdag den 13. december 2012

Næsten sjovt hvis jeg også lige var røget på røven oveni.


Så har man også prøvet at lave en bule i bilen med en autostol.

Meeenn for dælen altså, jeg stod og fægtede med 5ethalvtårig og to tasker og vi skulle ned af trappen fra parkering hen til låge ind til legepladsen på den Kommunale. Så møder jeg en jeg kender og skal lige sludre. Så opdager jeg at jeg har glemt autostol oppe i bilen (Daniels støttepædagog skulle bruge den da hun ville tage dengsen med til nisseteater for smårollings på det kommunal biblo. Jeg HAR nævnt det før: Hun er en stjerne og en engel. Det lykkedes hende at skaffe de 2 sidste billetter. Eksalterede var vi over det. Som om de skulle til fully udsolgt stadionkoncert).

Nå men jeg spæner de 4 trappetrin op til bil mens jeg holder øje med drengen der pænt venter henne ved låge. Desværre har jeg også taget en kæmpe taske og posen med Daniels sikkerhedshjelm (som han altid har på udenfor, ved det at han bl.a. ikke er så let til bens som sine jævnaldrende) med tilbage til bil (istedet for at lade skidtet stå NEDENFOR trappen, som en Normal ville gøre).

Så da jeg får gaflet autostol ud fra bagsædet og smækker døren i og hanker op i stor taske og pose med den ene hånd og med autostol i sjov vinkel henne i den anden arm, sker der det at det skide utilregnelige (og himmelråbende dårligt designede mht. hvordan man griber det an at holde fast på den med kun en hånd fri) stolemonstrum praktisk talt SPRINGER ud af mit greb og knalder ind i bildør.

Råbte da heldigvis bare "JEG HAR STYR PÅ DET" efter den jeg kendte og baksede hele cirkusoppakningen ned ad trappen igen og hen til min dreng som ikke kunne være mere uanfægtet af mit bøvede uheld.

Mors dreng, siger jeg.

4 kommentarer:

 1. Surt, men mon ikke bulen ret let kan 'poppes' ud igen af én med forstand på den slags? Det er jeg sikker på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo og der er også delte meninger mellem de to voksne i husstanden om HVOR synlig den bule egentlig er! Jeg synes jo ikke man kan se den (fløjte) hvor C derimod påstår den har fået et ooordentligt tryk! tsk. Mænd. Vidste ikke de også kunne gå vildt op i petitesser.... ;o)

   Slet
 2. Hvoraf man kan udlede, at det er første gang, du har bulet bilen. Mænd kan gå ganske meget op i petitesser. Som i 'nummerpladen er bøjet, hvad er DU kørt ind i??' eller 'lygteglasset på venstre tågelygte er revnet, hvad har DU ramt?'

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er fa'me rigtigt! At de går ud fra at man selv er skyld i det. Som om man ikke ser sig for. Desværre har du ikke ret i det andet (det med at det skulle være min første bil-bule, fløjte).

   Slet