Follow by Email

søndag den 2. december 2012

Det er så decemberprogrammet:

I denne måned skal jeg:

- Besøge nogen jeg ikke har set længe (så tag jer i agt derude...)

- Vinde en 20-50 mio kr så min mor kan få et større sted at bo og gerne indenfor en 2-km-radius herfra matriklen  (okay måske nærmere indenfor en 5-km-radius). Og en ny bil (skal nok stadig være en Punto. For at hun skal kunne genkende nogen form for køre-egenskaber). Og så jeg kan starte egen privatspecialskole til min dreng og hvad han måtte have af ligesindede 6-7årige i region Sjælland. Og så C kan få en rengøringsassistent. Og en kok. Og så Den lille Selvkørende kan få sin helt egen Opvarter (jeg SIGER ikke ordet "barnepige".   .... heller ikke "hofdame") som hun kan koste rundt med. Og så jeg kan ligge på sofaen hele dagen og læse bøger og lige nusse diverse familiemedlemmer en smule åndsfraværende i håret når de kommer indenfor rækkevidde i løbet af dagen. Og naturligvis kysse på dem med lidt mere åndsnærværelse hvis de ligefrem sætter sig hos mig i nogle minutter hist og pist. (HVAAAD? Jamen det vil bare være det stik-modsatte af det scenarium der hersker pt. Jeg er BEBOET af småkravlet, so shoot me for ønsketænkning).

- Sende julekort ud FØR d. 27. december.

- Prøve at skovle sne (det er aldrig lykkedes mig. Og jeg HAR været klar adskillige gange. Men hvad gør man når C pisker ud af sengen før der er tændt lys i bageriet skråt overfor - og det er eddermanme spasser-tidligt - og ned af trappen og griber skibukserne i spurtløb og har skrabet den halve indkørsel fri  før jeg overHOVEDET er nået til nattens sidste kapitel i drømmeland? Sover man så bare videre? Næh nej for man kan godt høre at manden giver den fuld spade derude og så kommer denne her irriTERENDE nervøse uro ind over sengeland og ned under dynen og man VED bare at man er nødt til selv at stå op og være lige så skide energisk med noget - bare for at vise at man skam også kan bidrage med vigtige sager til fordel for familiens overlevelse&trivsel).....

- Lave hjemmelavede gaver sammen med børnene. Og det skal være noget vi selv finder på. Og som kan bruges til noget. Uden hjælp fra glittede bøger. Og som vækker begejstring hos de heldige der pakker dem op juleaften. Og jeg er helt blank. Endnu. Men der er jo læææææææææææænge til, ik'?

2 kommentarer:

 1. Søde drømme! Hold godt fast i dem, de er vigtige.
  Og så vil jeg overveje den med julekortene INDEN jul, igen i år....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. Jeg må dog tilstå at jeg vist sidste år FOR FØRSTE GANG NOGENSINDE fik sendt dem ud i tide. Men der er overhængende fare for at det bare var en enlig svale mht. julepunktlighed fra min side.... ;o)

   Slet