Follow by Email

torsdag den 20. december 2012

Sgu da ingen syge her!

Drengen blev først lagt i seng kl. 21.30.

For vi fik uventede gæster og den ene har en labrador, som Daniel er vil med. Han tæskede også afsted efter den det meste af aftenen.


.......


Hvad? Skulle min søn være sløj, si'r du? Det må være noget andre har sagt om ham. Har da ikke nogensinde set en mere overstadig unge føjte omkring i bare tæer og mørkeblåt sæt nattøj  med teksten "Introducing: New Superhero" i orange print henover brystet, her de seneste timers tid inden go'nat. Mens han kaldte "Fiddaaaaa, Fiddaaaa, hvor er du henne?" (hunden hedder Fridda).

Som sagt i det forrige indlæg: Man må være forberedt på lidt af hvert når den knægt viser tegn på sløjhed. Fx. at han bare lige skulle af med 13 rum-meter maveindhold udover stort set halvdelen af stue-inventaret (inkl. C og mig), og så var han da ellers bare klar igen!

Ps: Er der nogen der vil købe vores gulvtæppe og sofaarrangement? Fx. nogle studerende ved Statens Seruminstitut?

4 kommentarer:

 1. Hvad sker der for mindre børn og sygdom?! Jeg har altid troet at syg børn er lig med sofaHYGGE, TV og lidt lækkert. Når min dreng er syg, er han bare lidt sløj, og ikke noget der ændrer hans energiniveau synderligt. Og her har jeg næsten lyst til at sige, øv :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. "Sofahygge" kan man ikke rigtig sige i samme sætning som "syge børn" her på adressen ihvertfald! Nærmere "Sofa-omsorg", "sofa-fængsel" eller "sofa-vask" ;o))

   Slet
 2. Addr til tæppe og sofa-arrangement, men ellers hurra til superheltens hurtige helbredelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep - kan heller ikke få armene ned - også selvom lillesøsteren overtog bacillerne og overbrækkede sengen natten til idag. For hun blev sgu også ret hurtigt frisk igen:o)

   Slet