Follow by Email

søndag den 10. marts 2013

I det mindste er der ikke musik i dem (det ER der ikke, vel??)

Købt nye (kondi)sko på nettet til Den Lille Selvkørende. Sølvfarvede og med god pasform og velcro og lyserøde detaljer, og så var de BILLIGE og i den rigtige størrelse. Hvad kunne gå galt?

Dette: At når man køber uden først at lade ungen træde rundt i monstrummerne så opdager man ikke i tide skoens eventuelle uheldige ekstrafeatures, som f.eks AT MAN HAR VALGT AT PRESSE EN SINDSSYGT STOR RØDT BLINKENDE KATASTROFE-LYSPÆRE FRA EN GAMMEL OPEL CORSA IND I HVER SKOHÆL.

Jeg kendte godt til blinkesko i forvejen. Bevares. Men jeg vidste ikke at de fandtes i så ekstrem en udgave, at 3-åringen (lad os da kalde hende Den Lille Selvlysende) ligner et udrykningskøretøj når hun kommer blæsende og at folk med epilepsi skal kigge væk hver gang de hører hendes fodtramp nærme sig.

Jezzz - man drømmer sig tilbage til dengang træskostøvler var det eneste saliggørende når man skulle imponere i børnehaven....

4 kommentarer:

 1. Ah sko med lys i.... undgår dem, hvis jeg kan for mine unger kan ikke tackle når de pludselig ikke blinker mere... Så starter dramaet!!! :)

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er jo det! Og MIN unge kan allerede ikke rumme at de kun blinker når hun jokker rundt i dem og ikke når hun står stille.....

   Slet
  2. Ha ha:) kan sagtens fornemme lidt drama komme:) Hopper hun hele tiden nu?

   Slet
  3. Hvordan kunne du vide det? Men hun tog dem overraskende nok frivilligt af inden hun hoppede i seng.... ;)

   Slet