Follow by Email

mandag den 18. marts 2013

Lampefeber? Pjat. Det er jo bare småbørns-gym.

Var til gym.opvisning med Den lille Selvkørende igår ude i Karisehallen.

Da vi trådte ind blev vi blæst bagover af chokbølger fra musikanlægget og var på vej til at tage flugten tværs gennem baghaverne og hjem til Casa De Luxe.

Hvem har bestemt at der skal fyres SÅ meget op for rytmerne at ørerne begynder at bløde? - Når det er BØRN der skal optræde (og se på)?? Fatter ikke en fis. Men det er også det eneste jeg har at sætte en finger på til gårsdagens arrangement.

Nå men vi fandt heldigvis ud af at blive derinde i hallen. Lidt ynkeligt at forlade stedet inden momse, farmor, morbror og tante samt C og Daniel var dukket op for at se os to stjerner folde os ud på gulvet. Tænkte vi. Og overvejede at suse ud på toa og hente wcpapir at proppe så langt ind i øregangene at det ville kunne ses igennem vores øjne.

Droppede dog hurtigt tanken om selvgjorte ørepropper da vi fandt ud af, at vi allerede var blevet halvdøve (enten af musikken eller pga. størknet blod dér hvor trommehinderne havde befundet sig for kort tid siden) og derfor nok mente vi kunne blive der et par minutter hvis vi vel at mærke forsynede os med kakaomælk og kiks og satte os nede i det fjerneste hjørne.

Så dukkede resten af familien op, inkl. Daniel som var i himlen det øjeblik han satte sin fod dér inde i støjhelvede. Den dreng og rytmesans. Remée og alle hans danseduller kan godt skride hjem og starte forfra. Til sammenligning.

Og pludselig var det vores tur og hvad helved skete der så? Den 39-årige fik sgu nerver på. AAAAA-HAHAHAHAHAHHA! Jeg var så nervøs mens vi alle på Familieholdet stod derude i kulissen og skulle til at stille op på række og marchere ind til vores redskaber (til lyden af James Bond musik... don't ask. Vi havde sorte jakker på 'n stuff) at man skulle tro det gjaldt guldet til OL i småbørnsgymnastikning m. thousands and thousands of tilskuere på tribunerne.

Den Selvkørende anede også at det ikke var som til hverdag - muligvis pga. min heftige plapren til hende om at nu skal vi bare ind og gøre gym. som vi plejer og se banen derinde - det heeeele er som det plejer og er du klar? Kom vi går op og stiller os bag Annette og Alberte og så går vi bare når de går og....

Oh himmel - og så var vi på banen og jeg blev ved med at snakke til 3ethalvtåringen som havde fået hektisk-røde kinder og hun klarede det hele så flot og det var skide skægt og jeg var paaaaaavestolt af hende ovenpå vores 12-minutters-optræden..... Seriøst. Det var som om vi to lige havde bestået lastbilkøreprøven sammen. Uden at have haft ret mange køretimer først.

Den Lille Selvkørende forsøgte at se uanfægtet ud. Men hun havde sgu sit hyr med at gemme sit stolte glædessmil. Hjalp da der kom is til alle på holdet. Så kunne hun køre sin sejrsrus af på projekt "Sæt mor igang med at pille ispapir af".

5 kommentarer:

 1. Det var en super dejlig eftermiddag derude - vi fik også det store chok da vi ankom med så høj musik og alle de mennesker!!
  Hvor kom alle de mennesker lige fra?? De bor da ikke alle i Karise vel?? Thi hi
  /Annette

  SvarSlet
  Svar
  1. Rygtet går jo rundt omkring i oplandet der er udsigt til at opleve så stor en talentmasse (mest takket være dig og mig) samlet på et og samme forrygende småkravl-hold;)

   Slet
  2. Rettelse: "når der er udsigt". Ikke "der er udsigt"

   Slet
 2. Elsker gymopvisninger, prinsessepigen 7år har den første af to på lørdag:) Den ene af sangene de bruger er Belinda Carlise med Heaven is a place on earth.... Det skal nok blive fedt og 80-agtigt!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Oh ja - rigtig glimmer-sang. Perfekt til tøsepige-gym. tænker jeg også;)

   Slet