Follow by Email

mandag den 25. februar 2013

Casa De Luxe. Det er hjemme hos os.

Undskyld hvis det bliver for "intimt" men når jeg sidder på tønden ikke? (...)

så mødes jeg pludselig af dette syn:
Det er så et badeforhæng. Men ikke et hvilket som helst af slagsen, jo. Enhver boligindretnings-idiot vil straks vide at vi med teksten på tekstilet har at gøre med Porschen indenfor interieur-items.
 
Se, det står endda trykt flere steder henne på badegardinet (3 steder mener jeg det er. Ikke fordi jeg har talt efter):
 
 
 
Så nu fniser jeg hver gang jeg sidder på toa. Dels fordi jeg først opdagede teksten (og mærket) da jeg havde foldet klædet ud i al sin pragt (fik det forærende af nærtstående familiemedlem fordi målene  ikke passede til deres badefaciliteter).
 
 
 
 
 
Dels fordi inde bag "Casa de Luxe"-forhæng finder man vores badekar:
 Og dels også fordi resten af  vådrummet i "Casa de Luxe" følger op på badekarrets farver og stil:


 

Jaja. Man kan jo vælge at overveje tanken om hen ad vejen at få hele boligen (aka Rodekassen) til at leve op til nyt forhæng(s tekst der råber: Her bor en feinschmecker-familie).
 
Jeg er bare ikke kommet udover fnisefasen endnu. Ved heller ikke om jeg kommer videre end det. Det er så befriende at fnise. Lidt som når man nyser. Man kan ikke kontrollere det, pludselig er det der bare og det eksploderer ligesom lidt inde i ens hovede samtidig, er det ikke rigtigt?
 
Hallo? Nå. Tror også jeg selv skal noget andet nu....
 4 kommentarer:

 1. Jeg kom også til at fnise over dit indlæg. Så tak for det:-) På en måde er det dejligt befriende, at jeres badeværelse ikke er hvidt og strømlinet...vi har så travlt med perfekte rammer, så brune 70'er fliser er fanme så dejligt uperfekt...måske jeg skal synes det eftersom vores badeværelse er en tur tilbage til 80'erne. Med hvidmalede spånplader, turkise og lilla lister! Casa de Luxe:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe - ja. Nu bor vi godt nok til leje i huset hvilket jo i forvejen ikke er super fremmende for stilændrings-iveren, men jeg har simpelthen lært at holde af det brun-orange helvede. Det er jo nemlig egtl. nogle ganske varme og hyggelige farver vi har med at gøre her:) Håber du selv har valgt noget koboltblå og candypink til at understrege jeres 80-er-faciliteter med;-))

   Slet
 2. Alt det brune får mig i 70er retro humør! Og en passende farve til daset ^^ Faktisk synes jeg, at det er hyggeligere end helt hvide badeværelser. Det kan også tit være et sted, man får åbenbaringer, da man jo har god tid til at tænke. Eller som min far gør: Låse sig selv ude af familien et stykke tid og læse sit bådmagasin i fred!

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige nemlig! 70'er-bolig-retro kan tit være en varm og hyggelig affære;) Elsker din formulering "Låse sig selv ude af familien". Haha.

   Slet