Follow by Email

torsdag den 7. februar 2013

Rus over ris

Har ikke rigtig noget væsentligt på hjerte. Udover at det faktisk LYKKEDES mig at lave 16 (seksten) små fastelavnsris idag. Og dem har jeg tryllet frem af grene fra egen matrikel ¤Indsæt "fatter-ikke-en-fis"-smiley¤
Jeg kan slet ikke komme mig over at en af de 3 buske derude skulle vise sig at være leveringsdygtig i "noget jeg bare har hentet ind fra vores have".

Må prøve igen en af dagene. Fx. kan jeg da helt klart lige så nemt flitte noget forårsbuket sammen i en vase om et par mdr. når alting står i flor (eller er det om sommeren at vækster "florerer"? ... Årh hell, når alting vælter frem!). Får allerede indre billeder af 39-årig, der (sammen med rollingerne.... ahhr måske er det bedre de bliver inde) lige hiver grensaks  -kan ikke huske hvad de små nipse-blomster-næbtingester hedder,  men kan godt huske at jeg aldrig kan finde den når jeg cirka 1 til 2 gange om året lige står og skal bruge den lille satan!- med mig ud i plantagen nede bagerst på grunden og vælger en stængel her og en spæd spirende tingest dér og lige lidt bladgrønt (....? kan rabarberblade gå an eller...) og så ind og arrangere (i en retro beigefarvet vase med noget skabagtig 70'er-mønster) i det fortryllende tåget-hvide forårslys på spisebordet (i stuen der vender mod nord og er så dunkel at vores haveskur til sammenligning minder om et drivhus badet i sol ind af dets ene sydvendte kukkelure-vindue).

Nok bavl. Flasher de færdige ris når jeg har pyntet dem med hjemmegjorte sager. Fordi jeg er kørt ud af kontrol i fastelavnsrus over fastelavnsris.   (.......)

2 kommentarer:

  1. Det hedder en havesaks! God fornøjelse med fastelavnsrisene, men hvad i alverden skal du med seksten??

    SvarSlet
    Svar
    1. Nå ja havesaks. Så enkelt at jeg ikke kunne komme i tanker om det (doh, Dorte). Og de 16 små ris: Som bordpynt (vi bliver 16 til den stores fødselsdag på søndag). :)

      Slet