Follow by Email

lørdag den 16. februar 2013

Iltmangeeeeeelll....

Ikke for noget.

Men er I egtl. klar over HVOR umenneskelig en balanceevne man er nødt til at kunne brillere med om eftermiddagen, som forælder til en Selvkørende på 3 ethalvt, der er pissed fordi hun er sløj og overtræt og mellemfornøjet og ikke ved hvad hun mest vil eller trænger til eller har lyst til og oveni har taget skridtet til next level af "vil-selv-kan-selv" (der bl.a. indebærer "skrid mor, du er dum, jeg vil have sofaen for mig selv", sekundet efter fulgt op af "moaaaar, kom HER og SID hos mig!").

Nu sover hun. Og jeg er på vej ned fra loftet, hvor jeg har fundet det passende at hænge med hovedet nedad og bare glo indtil det lille inferno dejsede omkuld. Ja det var måden jeg rummede mit barn på, Jesper Juul . Vil vædde med du aldrig var kommet på at foreslå så effektiv en akutløsning, ha.

Jeeezzzzzz mand en dejlig vinterferie. Hva' SI'R du? Er den slart slut?? Jamen tiden flyver da også bare deruda' når man har alle mulige sjove aktiviteter at kaste sig ud i m. feberunger in da house (undskyld - sagde jeg "in da house"? Grimt. Må trænge mere til ilt end først antaget).

2 kommentarer:

 1. god bedring med den selvkørende. Bare for at jokke i det så starter vores vinterferie nu, vi er lidt bagud på fynsland!

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Hun er nu meget tapper, den lille. Nedsmelter bare lidt om eftermiddagen m.feberblanke øjne... Og god ferie:) Håber den bliver sygdomsfri!

   Slet