Follow by Email

torsdag den 28. februar 2013

Er flyvende.....tralalalalalalllllaaaaah

Jeg har fået mig en yndlings-6års-pige i Daniels børnehave. Kender hende godt i forvejen og hun har altid (i mine øjne) været et meget meget kært væsen (ligesom de fleste rollinger jo er).

Men nu har jeg ophøjet hende til noget guddommeligt og jeg må ringe til hendes mor og spørge om jeg må give hende en (svinedyr) julegaver i år.

Her til morgen mens vi chit-tjattede lidt om og med Daniel (ham har hun også nogle overraskende modne betragtninger omkring) og der var en lille tænksomhedspause...

så sagde hun nemlig pludselig: "Dorte du er altså meget ung".

......

Mig (????? Fuck - sagde hun ond eller tung? For det må være valgmulighederne. Skal jeg spørge? Nej jeg tør sgu ikke. Men "ond" er vel det samme som "cool" i 6års-slang, ikke? Og "tung" - ja det ved jeg sgu da godt. Som i "tungnem". For man kan ikke just beskylde mig for at spærre for to sæder i bussen. Nå - det går nok - jeg spørger sgu lige)  : "Undskyld, hvad sagde du (lille ryste-latter)??"

6-åringen: Jeg sagde "Du er altså meget UNG!"

Ung, ung, ung. Ung? Ung sgu! - Som i ung med de unge, som i "skrid facecreme til kr. hundredemilliarder", som i at resten af dagen - nej ugen - nej måneden - kan man bare komme an med hverdagens fedtede småkonflikter og trælse gøremål. For jeg er nemlig SKIDE UNG!

MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

7 kommentarer:

 1. Ah... hvor dejligt:) Husk man altid høre sandheden fra børn og fulde folk:)

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Jeg ville også labbe det i mig, hvis jeg var dig. Unger i den alder kan være særdeles - ahem - 'ligefremme'. Så hvis det dejlige barn mente, at du så gammel, så havde hun (sgu) nok sagt det. Altså må du se meget ung ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er fuldstændig filterløse... en dag jeg havde afleveret den 3-ethalvtårige stødte jeg på en dreng, der spurgte: "Er du en MAND?"

   Slet
  2. Dejlig kompliment at tage med sig fredag morgen:-) Forårssol og fredagssmil! Er du i virkeligheden en ung mand?

   Slet
  3. Man-er-nok-fredags-munter, HVAD? ;))

   Slet
  4. Jamen jeg ved simpelthen ikke, hvad solens stråler gjorde ved mig igår! Var så fredagsmunter og kulret:-)

   Slet