Follow by Email

onsdag den 6. februar 2013

Ja skat, der kører en RØD-farvet bil derude...

Havde dengsen med på det lokale biblo igår formiddags.

Dels fordi han er meget mere rustet til - og får noget mere ud af - at komme afsted og få nogle nye indtryk, i & med han forstår en dejlig større smule af hvad vi har gang i og hvad omgivelserne går ud på.

Dels også fordi moren havde et billede inde i sit hoved af de flere forskellige bøger vi skulle sidde dernede i biblo-sofa og kigge i sammen og sprogtræne ud fra (i ro og fred - uden alle gøremålene legetingene herhjemme til at aflede os begge ham).

Ro og fred havde vi også. Skønt. Men en af os havde glemt at børnebiblo-afdelingens vinduer vender ud mod parkeringspladsen (m. BILER) og vej bagved (m. KØRENDE biler. - OG LASTBILER) og derfor tilbragte vi 80% af tiden dernede sådan her:


 
 
- Stående på knæ i blå sofa.
 
 
De resterende 20% tid fordelte sig således:
 
5%: Skifte skideble i blå sofa.
 
5%: Læse sammen i bog.
 
10%: More os med at prøve de tilstedeværende 4 forskellige sækkestole 28 gange hver.
 
 
 
 
Blev bare atter mindet om, at der (med børn included) altid ofte opstår en lidt anden situation end den man havde forestillet sig.

6 kommentarer:

 1. I kom afsted, og I oplevede en masse => succes :-) Læse i bøgerne kan I gøre en anden dag ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis. Og drengen fik lige de indtryk han havde brug for (og masser af dejlig muskeltræning via. sækkestole-leg) ;)

   Slet
 2. Man kan godt nok også få meget ud af at se ud af vinduet.
  Jeg ser en blåe (som G. ville udtale det) bil.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ser også den blåe. ...Ja og så bakkede der jo hele tiden biler ud og kom nye til (pga. biblo deler adresse og p-plads med jobcenteret...). Så der var oooord'nli gang i den kan du tro;)

   Slet
 3. Lyder som en hyggelig tur på biblioteket. Og ja...de opståede situationer svarer ofte ikke til vores forestillinger:-) Men så længe vi, som du gjorde, nyder det alligevel, så er alt som det skal være.

  SvarSlet
  Svar
  1. Netop. Og man bliver jo efterhånden ret god til at se verden med ungernes øjne undervejs i deres udvikling - og ser hvad DE synes er møghamrende spændende.... ;)

   Slet