Follow by Email

torsdag den 24. januar 2013

Får vi fint besøg? Siden der pudses og poleres...

Egentlig sidder jeg ikke her og skriver.

Spasser rundt som en sindssyg og gør rent med arme og ben for at der skal se nogenlunde fremkommeligt ud.... når den 3-ethalvt-årige får sin nr. 2 legeaftale fra børnehaven med hjem.

Er det i grunden ikke en ret tidlig alder at have venner på besøg? Vil nogen mene. Inkl. mig selv  - indtil jeg overgav mig for første gang for en måneds tid siden læs evt. her og fandt ud af, at man får et ganske unikt indblik (fra sidelinien) i, hvad der foregår oppe i knoldene på de små størrelser henne i børnehaven, når man sådan har et lille udpluk af dem hjemme på egen matrikel.

En anden - og mere tungtvejende - grund til at jeg atter har kastet mig ud i projekt "hente Selvkørende & Kammerat" i eftermiddag:

Mandag i sidste uge: Kammerat "Hvornår skal jeg med Lærke hjem?"

Tirsdag i sidste uge: Den Selvkørende "Hvornår må hun komme med hjem?"

Onsdag i sidste uge: Kammerat "Hvornår skal jeg med Lærke hjem?"

Torsdag i sidste uge: Den Selvkørende "Hvornår må hun komme med hjem?"

Fredag i sidste uge: Kammerat "Hvornår skal jeg med Lærke hjem?"

.......

Mandag denne uge: Kammerat "Hvornår skal jeg med Lærke hjem?"

Tirsdag denne uge: Kammerat "Hvornår skal jeg med Lærke hjem?" & Den Selvkørende "Hvornår må hun komme med hjem?"

Mig: "PÅ TORSDAG!"

Nå jeg skal videre med at geare indersiden af huset (for de kommer fandme ikke UD og tumle rundt også, i de her minus tolvogtyve grader) så der er grobund for leg uden der bliver hvirvlet for meget støv og snavs rundt i halerne på dem. Det er jo KUN derfor jeg spæner rundt med kluden.
 Og IKKE fordi jeg vil undgå at forældre til Legeaftale 2 skulle gå hen og føle trang til at putte deres barn i desinfektionsbad når de har hentet hende hjem herfra og aldrig mere vende tilbage....

5 kommentarer:

 1. Elsker legeaftaler:) Vi startede også i tre-årsalderen og det er gået fint:) Synes det er så dejligt nemt med kammerater herhjemme, ungerne leger og jeg skal næsten kun være tilstede for at udele lidt mad, frugt, kiks, drikkelse:) Go' eftermiddag med legekammerat:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have:) Og ja det er simpelthen så skægt at følge dem sådan lidt fra sidelinien;)

   Slet
 2. Jeg venter spændt på den dag, min datter begynder at få legeaftaler! Umiddelbart virker det ikke for mig som om, at det er tidligt. De kan jo lige pludselig alt muligt, de små. Men jeg kan selvfølgelig også have problemer med at differentiere mellem 3 og 5-årige... Nå, jeg finder vel tids nok ud af det ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 3. Hej Saskia:) (ovenstående kommentar blot slettet pga. for mange slåfejl) Ja de kan fint finde ud af det i 3-årsalderen allerede åbenbart. Men max. 2 timer, siger jeg ( når de også har leget henne i børnehaven først). Så begynder de alligevel også at blive voksensøgende og halvtrætte hver for sig. Det, der nu mest gav mig betænkeligheder fra starten var, om de i det hele taget kunne finde ud af at komme overens, sådan på den enes hjemmebane pludselig, plus det, at det sgu er lidt af et ansvar at have et lille fremmed barn med hjem for første gang. Men alle betænkeligheder foreløbig gjort grundigt til skamme;))

  SvarSlet