Follow by Email

lørdag den 5. januar 2013

Nye (gamle) toner

Dagens opture:

1: Jeg har kun brugt kr. 150,- ialt sammenlagt for hele dagen (og det var på en værtindebuket. Jeg vil sige at netop dette beløb er smertegrænsen, hvis man også skal kunne få øje på tingesten og lykkes med at sætte den i et snapseglas uden den tilter til den ene side pga. for meget plads. Og for under 100 kr. får man et par stængler der ligner hvad ens egen 3-årige selv kunne flitte sammen af det man har i haven.... Er der noget at sige til at penge bare fordamper i vore dage?).

2: Været til fødselsdag det meste af dagen hos ungernes fætter og kusine. Vi hældte dejlige hjemmebagte kager i hovedet og blev derpå inviteret på restaurant. En af den slags med indbygget legehjørne. Og de ialt 4 børn kom noget så godt overens med hinanden og resten af verden omkring dem. Føler mig stadig helt mild og vennesæl langt ind i knoglerne.

3: Vi har kun set lille fætters barnedåb 6 gange på dvd'en herhjemme (og 2 gange i bilen). Det er 12 gange mindre end igår. Fordi den 3-årige havde andre vigtige sager for idag (f.eks. at opleve fætteren - som nu er 9 mdr. - In Real Life).

4: Optursblog-comeback. Ser det sørenjensme ud til.

1 kommentar: