Follow by Email

fredag den 25. januar 2013

I andre kan bare gøre det selv.

Jeg indrømmede på facebook idag at jeg har købt mig til alt fastelavnsklunset i år. Det er der flere væsentlige grunde til. Jeg nævner i flæng:

* Jeg har ikke en symaskine (og foreløbig nej tak til at låne en. Ellers tak).

* Sidste år fik jeg flikket en hjemmelavet kattehale sammen og med nål og tråd fæstnet den på mindstens sorte joggebukse-numse OG satte papkatteører på hårbøjle. Havde sågar sort kattebluse klar (og også hjemmelavet hvidt bryst i pap). Ooohh morglæde og stolthed all over the place. Den lille Selvkørende nægtede at iføre sig noget af stadsen. Iøvrigt blev hun også syg og måtte holdes hjemme fra vuggeren den dag de skulle have fastelavnsfaldera. Den store var cowboy men anede det ikke selv.

* Det man kan købe sig til kan man vel senere sælge igen (kom til mama, DBA.dk).

* Jeg fandt det fedeste kattekostume til Den Lille Selvkørende idag. Og det til spotpris. Og jeg sværger på hun vil elske det! (og hvis ikke, så klæder jeg hende ud som sig selv. Det vil der iøvrigt ligge en del betydninger gemt i, som jeg i smug vil kunne grine min røv i laser over i tilgift. Så ikke så ringe et alternativ endda).

* Jeg fandt det sejeste pirat-outfit til dengse-drengen idag! Og det til spotpris. Og jeg sværger på han igen i år ikke vil opdage han er klædt ud som noget og det er også meningen, for han forstår stadig ikke konceptet, den skat (det ville derfor være lidt synd for knægten at stadse ham ud i noget der ville afføde for mange dirkete henvendelser til ham om hans udklædning, for han ville ikke ane hvad de snakkede om. Hvor meget jeg så end har været fristet til at tænke "superman-dragt! Yay". For det er jo hvad han er. Min lille superdreng).

* Hvorfor gøre sig umage med at flikke noget sammen som kun bruges max. to gange? Og som derefter ligger hen i bunkerne af ragelse fordi man da ikke smider noget ud man selv har lavet. Åh come on....

* Den store har fødselsdag d. 10. februar. Som jo er fastelavn. Og jeg har tænkt mig at kræve af gæsterne (ogsååå de voksne) at de skal komme udklædte (MUA-HA-HA!). Og så skal JEG eddermanme nok sikre mig på forhånd at MINE to har noget kluns på man kan se hvad forestiller (for sandheden er jo, at hvad end der måtte blive fremstillet fra min side nok ville være hjemmegjort, men ikke enormt tydeligt i sit udtryk, let's put it that way. Hvad jeg skal være? Rengøringsdame. Eller tjener. Eller vagabond. Har til overflod tøj og remedier klar på hylderne til alle tre "roller").

4 kommentarer:

 1. Køber da ALTID fastelavnstøjet....:) Prinsessepigen ville være indianer, så det er indkøbt. Mindstemanden ville sgu være Mario fra computerspillet (jeg er færdig af grin over det sort overskæg han skal ha' på) så det er også indkøbt ennda på bud, woo hoooo.....!!! Har en symaskine men ingen tålmodighed så ingenting er hjemmegjorte her:) Ha' en skøn weekend:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - er godt faldet over Mario-kostumer på nettet. Skægt. Tænkte også indianer til pigen men jeg tror ikke helt hun endnu er klar over hvad det er for noget. Tror jeg har valgt det sikre....på trods af sidste års reaktion fra damen... ;o) Hav selv en dejlig weekend!

   Slet
  2. Tak:)passer forøvrigt ikke helt at ingenting er hjemmegjorte.... manden har selv klippet et par joggingbukser til shorts!!(jeg hader dem) Nu så jeg så lige i tv2 morgen-tv i morges, at det bliver moderne sammen med en habitjakke! WHAT??? Læs mere her:

   http://oddparent.blogspot.dk/2013/01/shock-horror.html

   Slet
  3. Ja det lyder dælme noget sært! De kommer jo til at ligne små mænd i for store jakker (læs: korte-ben-optisk-synsbedrag pga. korte rør under overdelen). Skal blive interessant at skue. :oD

   Slet