Follow by Email

mandag den 7. januar 2013

Opperne

Nå tilbage på sporet (af nowed god karma - hahahha... sagde jeg karma? Begynder jeg så også at "følge min mavefornemmelse"? Gudfreakingfader....):

DAGENS HØJDERE:

1: Da den knapt 6-årige her til morgen sagde "Se mor!" og viste at hans plyshund talte i mobiltlf som han holdt op for dens øre. Sagt mange gange før: Dem der kender en smule til Daniel vil vide HVOR høj dén højder i grunden er. Når vi taler udvikling i hans omverdensforståelse. Tror nok jeg fik stjerner i øjnene (inden morgenkaffe und alles).

2: Da samme dreng bare trallede afsted på vej ud i bilen til børnehave. For nogle måneder tilbage modsatte han sig denne situationsforandring en kende mere hver morgen. Ikke fordi han ikke ville afsted. Han kunne bare ikke klare overgangen. Han er for alvor rykket på det felt. Med at klare de fleste overgange til næste punkt på dagens program. Gid jeg kunne prale af det samme.

3: At høre den 3-årige synge "BO BO BALLE, KLOKKEN RINGER ÆVLE". Man bliver så god til at ligge flad af grin på indersiden af kraniet.

4: Idag har vi kun set lille fætters barnedåb 5 gange på dvd'en.

5: Man kan begynde at forklare den 3-årige om ting. Hvor hun rent faktisk lytter og tager til efterretning (whaaaaaat?). Det skete idag! Okay så hvad at det var fordi jeg sagde hun var stædig og hun svarede "NE-EJ jeg er så ej" og jeg svarede "Jo du er og det var jeg også da jeg var lille" og Lærke: "Hvaad?" og mig: "Ja! Da jeg var lille og boede hjemme sagde mormor som jo er min mor at jeg var stædig og DET var  jeg også!" og Lærke: "Nåååååååhhh" (store øjne og eftertænksomhed).

4 kommentarer:

 1. Dejligt, at de begge rykker frem på spillepladen :-)

  'At ligge flad af grin på indersiden af kraniet' er simpelthen dagens, ugens, årets udtryk. Ja ja, vi er ikke kommet så langt med det her år. Men det er altså ret genialt sagt/skrevet :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså tak. Ihvertfald det mest rammende jeg kunne finde på når man skal forklare hvordan man holder facaden udadtil overfor lille syngende rolling.

   Slet
 2. Dingle bells, dingle bells (i stedet for jingle, hvis I skulle være i tvivl) Dingle all the way... bliver stadig sunget her trods julen er slut!!

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  Du skal tage at få det der super udtryk gjort til dit for real!! det er sååå perfekt og rammer plet:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha. Dingle bells. Da Lærke var 2 et halvt sang hun "Lille Pæller Æjerkot kravled op af moar!"....

   Slet