Follow by Email

torsdag den 17. januar 2013

Klog mand. Klog mig?

Hvorfor læser man også kloge-bøger om børn, skrevet af klog mand. Der sætter sin fede tommelfinger lige dér hvor man er et skvat og brøler "stram op, dame!" nede fra siderne.

Ja jeg fabler stadig om Jesper Juul. Nok mest kendt af forældremasserne for bogen "Dit Kompetente Barn". Som jeg har haft liggende længe og nu sidder og slår mig selv i hovedet med.

Det skal man. Slå sig selv i hovedet med Jesper Juuls meddelelser om hvordan tingene hænger sammen. Når man synes der er blevet for lang afstand mellem ens egne behov (for hvad? drikke kaffe og lave vigtige voksenting) og småkravlets behov for at blive set, forstået og bekræftet.

Det eneste jeg bare har lyst til at brøle tilbage i hovedet på den kloge mand er: JA! MEN HVORDAN HELVEDE SKAL JEG TILGODESE BEGGE UNGERS BEHOV PÅ EEN GANG UDEN AT HIVE MINE ØRER AF OG PROPPE DEM I MUNDEN UNDERVEJS?....

Kan være jeg skal læse bogen til ende og finde svaret på sidste side.

4 kommentarer:

 1. Næ, svaret finder du i din mave, din gut feeling:) Som du har gjort før og vil gøre mange gange siden:) Men dermed ikke sagt, at bogen ikke kan hjælpe dig på vej. Du gør det så godt, i hvert fald det jeg læser. Så keep up the good work:)

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaja, det er altid dejligt med lidt ros. Slubre-slubre. Og tak. Meeeen for fanden, jeg har mine fejl og mangler. Fx. kan jeg snart kun glo dumt på 3-åringen når hun så gerne vil have vi skal lege "mor og baby". Når jeg også har den 5-ethalvtårige på "stand-by" og iøvrigt ikke G-I-D-E-R leve mig ind i rollen. Hverken som babyen eller moren til babyen;)

   Slet
  2. :) helt med på baby legen, den er jeg heller ikke fan af og har meget svært ved , at leve mig ind i nogen af rollerne....

   Slet